dilluns, 12 d’octubre del 2015

Sabates per a un nen d'un país subdesenvolupat




Som la Natàlia i la Paula i el nostre projecte tracta de aconseguir un model de sabates que puguin utilitzar els nens dels països subdesenvolupats, ja que els més pobres sovint van descalços o amb sabates trencades i en males condicions, i han de caminar molts quilòmetres cada dia. Vam llançar la pregunta: "Com creus que haurien de ser les sabates per a un nen d'un país subdesenvolupat?", i les respostes que vam obtenir dels nostres companys van ser diverses. Uns proposaven velcro, o altres materials resistents. També indicaven la forma o textura del disseny.
El preu és també un factor molt important: haurien de ser barates, però sobretot ens van remarcar que fossin resistents i duressin molt de temps, per no haver de canviar-les cada poc temps. 
Una de les propostes que ens va agradar molt va ser que havien de ser unes sabates extensibles, és a dir, que anéssin creixent a mida que el nen creix. És una molt bona opció, ja que d'aquesta manera no haurien d'anar canviant-les cada cop que els hi quedin petites quan es van fan grans.

2 comentaris:

  1. S'havia de detallar qui feia les aportacions, ja que també ho valoro. També dir si alguna d'elles s'incorporava finalment en el projecte. Teniu un 5 perquè ho heu lliurat tard. Recordeu a lliurar les coses a temps.

    ResponElimina