divendres, 23 d’octubre del 2015

Design thinking

DESIGN THINKING


En aquesta activitat hem pogut fer un disseny de la nostra pàgina web, la que volem fer i de simular la app en el mobil.

El design thinking es pot descriure com una disciplina que utilitza la sensibilitat i mètodes del dissenyador per a que coincideixi amb les necessitats de la gent amb el que és tecnològicament factible i el que és una estratègia de negoci viable pot convertir en valor per al client i les oportunitats de mercat. Bàsicament serveix per tal de poder expressar les ideies que tenim per al projecte  d'una forma diferent a la que ho fem sempre, el paper i el boli.


En la fotografia podem veure com hem distribuit l'espai. A la part de dalt del cartró vam decidir plasmar com sería la nostra web. La nostra web no ha de servir per quedar amb els demès per compartir cotxe, sinó que l'unic que ha de fer és donar-te una breu explicació del que oferim com a servei i un enllaç que et porti a l'aplicació o a descarregar-te-la.

A la part de sota del cartró observem un movil amb la nostra aplicació, ja que pensem que és millor que vaigi amb el movil. Quin universitari no té movil? La resposta és ningú, per això vam pensar que millor estalviar els diners de la pàgina web i invertir-los en crear la app millor.

A ma esquerra podem veure el nostre logo, la N blava sota el fons blau amb el símbol de diners per simbolitzar l'estalvi.

A ma dreta veiem un cotxe i una universitat, ja que son els factors principals del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada