divendres, 23 d’octubre del 2015

Desing thinking of CCC

El nostre projecte anomenat CCC (Class for Cash or Class) consta d'un portal on els alumnes d'una escola es poden posar d'acord per donar i rebre classes. Els professors podran rebre a canvi de les classes, un benefici monetari o classes a canvi. En aquest últim cas significaria que és un intercanvi de coneixement. Per exemple l'Oriol vol donar classes d'empresa però necessita ajuda en les matemàtiques, per altre banda en Ferran necessita classes d'empresa i pot ajudar l'Oriol en les matemàtiques. Per tant, en aquest cas hi ha un benefici mutu.

En el nostre "design thinking" hem volgut plasmar mitjançant plastilina aquesta idea de negoci. Com veiem, de l'ordinador en surt una bafarada que significa el portal d'intercanvi de classes que nosaltres realitzem. En aquest, com ja hem dit, alumnes d'una escola es poden posar d'acord per impartir i rebre classes de suport. Això ho hem representat mitjançant un professor que està ensenyant a un alumne. D'aquí en surten dos línies que representen els beneficis que n'obtindrà el professor: diners (Cash) o coneixement (Class). D'aquí prové el nostre nom Class for Cash or Class.






Però com n'obtindrem diners?


1. En cas que el benefici del professor sigui diners, ens emportarem una comissió.

2. Si només hi ha un intercanvi de coneixements, disposarem d'anuncis a la nostra pàgina web que ens suposin un benefici econòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada