divendres, 16 d’octubre del 2015

Emphaty map

Emphaty map - Arcade Game Boy (AGB)

EL NOSTRE PERSONATGE
El nostre target/personatge l'hem anomenat Nerdino i es refereix a tots qaquells jugadors classics o nous que estan indignats amb l'industria dels videojocs.
El nostre personatge ve de un meme de internet i reflexa el extrem mes friki.
Es un home de uns 27 anys amant dels videojocs.

Que pensa? Els jocs ja no son el que eran, la industria dels videojocs s'esta degradant en calitat. Poques empreses fan jocs decents i els jocs free2play cansen.

Que veu? Les companyies de videojocs es centren en la violencia i no en el joc. Els jocs cada cop son més cars i repetitius.

Que escolta? Les noves consoles són pitjors que les anteriors, les empreses en lloc de crear un joc nou i innovar per atreure el públic fan simples i repetitives seqüeles. Llegeix les noticies de twitter, meristation, ign, twich.tv.

Que diu? Vol veure coses retro i arcade per que prefereix els jocs antic; les empreses no fan cas als usuaris.

ESFORÇOS: Els jocs antics cada vegada costen més de trobar i són més cars, empreses com EA, UBISOFT o nintendo el defrauden joc darrere joc. Va vendre les seves consoles tirades de preu.

RESULTATS: Per poder jugar als jocs antics s'ha de baixar emuladors cutres al telefon. El resultat final es que li agradaria tenir totes les seves consoles de la infància en un mateix sistema.

2 comentaris: