divendres, 9 d’octubre del 2015

Arcade Game Boy


ARCADE GAME BOY

Finalment després de un Brainstorming amb el meu company d'equip (Pau Gelocnh) hem tingut una idea. Observant que els apassionats per els videojocs, sobretot antics, no tenien manera d'accedir a una gameboy o recordar els vells temps, hem decidit que com a projecte volem disenyar una petita màquina arcade amb un sistema integrat de videojocs retro. Per a obtenir ideas, opinions i comentaris hem demanat ajuda als nostres companys de classe que ens hem ajudat mutuament donant-nos una mena de "Feedback" En les imatges podem observar el resultat del nostre mural on els nostres companys ens han deixat petites idees, comentaris o opinions sobre el nostre projecte arrel de una pregunta que hem fet. La pregunta era "Vols recordar vells temps a la Game Boy?"

Els feedbacks que ens han deixat i les nostres resposte, reflexions son aquestes:

-Tindria jocs nous? De moment tenim pensat incloureli un sistema de emulador que emulés jocs ja existents i no ens plantejem fer nous jocs ja que no ens especialitzem en creació de videojocs tot i que en un futur si el projecte tingués molt de éxit ens plantejariem crear jocs per a mantenir els nostres clients vinculats a nosaltres. També cal mencionar que existeix una comunitat anomenada modders que es dediquen a modificar videojocs i fer noves versions amb més dificultat o simplement amb diferent história i això manté al públic a que segueixi jugant. 

-Depén del preu:  El nsotre objectiu es a part de conseguir que funcioni correctament i sigui de calitat, que tingui un preu asequible i aixó te molta dedicació i treball normalment només per els costos del motor grafic i la pantalla que son els dos costos principals son uns 100 euros pero no s'allunyaria molt d'allà contant que són preus de venda al particular.

-Si la bateria dures sí: La nostra idea desde el principi a estat que anés conectada a la corrent ja que al ser una maquina arcade, tot i petita que fos no es gaire comoda al mantenirla subjectada amb les mans si no que hauria de estar apoyada a algun lloc. Tot i aixó al fabricar-la nosaltres es una opció que podem donar a al consumidor i que ell tries. En tot cas suposo que tens en ment les bateries de les gameboys antigues les quals eren una mica justa peró amb les bateries actuals podriem conseguir que arribes a durar un dia o fins i tot dos dies d'us sense necessitat de carregarla, també depenent del motor gràfic que ens decidissim a triar.

-Quina diferencia hi ha amb una gameboy de tota la vida?  Com he mencionat abans la comunitat de modders aporta gran versatibilitat als jocs amb les seves modificacions a part de que podries accedir al joc que volguessis i que no haguesis pogut tenir. A part d'aquestes features adicionals que inclou el nostre futur projecte has de tenir en comte el tarjet va dirigit a persones apasionades per a la gameboy i que només pel fet de tenir la gameboy en una màquina arcade ho comprarien.

-Seria el mateix sistema operatiu o algo millorat? Tenim pensat disenyar un sistema operatiu propi en el qual tinguesis accés a la gameboy i als jocs (roms) i configurar els botons adapta-se al gust de cada un. En el cas de que tingués éxit l'aniriem actualitzant afegint més consoles tipus altres versions de gameboys o fins i tot la playstation 1 o altres plataformes antigues. 

-Teniu pensat com farieu la instalació de cables etc? Tenim una idea: Resumint seria una raspberry pi 2 model b+ amb un interficie disenyada per nosaltres ,com he mencionat abans, conectada a la pantalla i als controladors (joystic i botons) amb la font d'alimentació i la estructura hauria de ser suficient per fer un prototip tirant a producte final ben elaborat. 

-Quines dimensions tindria? No ho tenim clar tot i que la nostra idea es fer un producte comode pe rque el puguis tenir sobre la taula i usar-lo probablement mesuraria mensys de mig metre tot i que depenent de la manera en la que construisim o disenyesim el prototip podriem disposar de diferents mesures i posar recomanacions al client. Aquest comentari ens ha donat la idea de que podriem posar a la disposició del client diferents dimesnions i personalitzacions tipus l'estampat del voltant de la màquina recreativa i fins i tot el tamany de la pantalla.

-Sí pero poc temps, de quina manera? usant una gameboy? Actualment la nostra intenció es vendre el producte, has de tenir en comte que el public es gent que ha jugat molt als pokemons antics i que li agradaria recordar vells temps, jo per exmple, estic completant el pokemon desde el ordinador i hem segueix enganxant. Consideru que el public l'usarà el temps suficient o que el comprarà per capruitxo. No hem barajat en cap moment usar una gameboy ja que te un sistema operatiu tancat i no podriem incorporar el sistema de jocs ilimitat que volem incorporar a part de les modificacions de jocs i l'obtenció de jocs seria molt més complicada i ens reduiria el mercat molt.

-No seria molt car? Aquesta qüestio ja la hem contestat abans, per a un usuari que pensa que una gameboy val 4 durus  li semblarà molt car però considerem que es adecuat amb les ventatjes que t'ofereix i el producte en sí, que es molt adecuat al nostre tarjet. 

-No per que no la trobo a faltar, el joc hauria de ser interesant per a mi, no per que mai hem jugat: Simplement això vol dir que no entreu en el tarjet, una persona que mai ha jugat i que no li interesen els jocs retro de gameboy no entra en el nostre tarjet i no focalitzem el nostre producte a elles. Simplement busquem vendre el producte a persones que hagin jugat en la edad d'or d'aquest jocs i per nostalgia i capritxo vulguin el producte. Cal dir que es un element "vintage" de decoració bastant bo tot i que el seu objectiu es que sigui jugat.

-Millor que es fessin remakes dels jocs per a consoles actuals: El tema de fer remakes a jocs es bona idea i es més ja s'ha fet un remake de un joc de pokemon per a la nova consola. Al ser nintendo la que te els drets sobre els jocs ells decideixen quins jocs es fan i es deixen de fer per tant no es una opció possible. Com hem mencioant abans nosaltres no ens dediquem a crear videojocs, volem idear un sistema per a poder jugar-los. 

Moltes gracies a tots per les aportacions, ens han ajudat a que poguem començar a tenir una idea més ben formada sobre el nostre projecte. 



                                   

                       

  



1 comentari: