divendres, 16 d’octubre del 2015

Empathy Map

Avui hem conegut una nova metodologia, anomenada l'Empathy Map. Aquest Empathy Map serveix per poder remarcar les característiques de les persones a les que va dirigit el nostre projecte. Així, coneixem millor i donem a conèixer qui és el nostre model ideal de persona que volem que coneixi i utilitzi el nostre projecte. Com el nostre projecte tracta d'una App (aplicació) dedicada especialment a aquells pares que han de portar als seus fills a l'escola des de un poble o ciutat llunyana a la de l'escola. Aquests pares no coneixen a molta gent del seu poble que vagin a la mateixa escola que els seus fills i han de preocupar-se cada dia de haver de llevar-se d'hora i haver-los de portar més d'hora ja que sinó després no arriben al treball.

-Què pensa?
Cada dia m'haig de aixecar d'hora, gasto massa combustible, em despediran de la feina si faig tard sovint, no vull que els meus fills agafin el transport públic, no vull aixecar-me d'hora. Cada dia gastem benzina innecessàriament i ens costa arribar a final de mes.

-Què veu?
Ja hi han families que combinen viatges amb altra gent, s'ha d'intentar estalviar dins del possible ja que hi ha una crisi econòmica.

-Què escolta?
El transport públic és relativament perillòs, amb aquests temps és complicat tirar una família endevant. Escolta que la gent ha de dormir 8 hores com a mínim i que pujen els preus tant de la benzina com els del transport públic.

-Que diu i que fa?
Els caps de família avui en dia no és poden permetre masses luxes innecessaris, si li sumem el mal humor a la feina ja que no arriben a l'hora de treballar, no és agradable.

-Esforços:
Descarregar l'App i posar-se a través d'ella en contacte amb la resta de famílies interessades.

-Resultats:
Estalvi de diners considerables, tenint en compte que entre 2 famílies es combinin l'any escolar ja és la meitat de benzina i menys temps. Com a conseqüència també és una forma de ser més cuidadosos amb el planeta. I per finalitzar els pares poden dormir una estona més i no arriben tard a la feina, com a mínim la meitat de l'any.






1 comentari:

  1. Han de ser frases que diu, pensa,... per tant han d'estar redactades en la persona adequada. Posar-se en les sabates o pell del'altre és parlar com si fóssiu ells.

    ResponElimina