divendres, 20 de febrer del 2015

Previsió de vendres: Fresh Car

Fresh Car, és un projecte que em elaborat amb la finalitat de refrescar els cotxes que estan en plena llum solar, mentre els propietaris d’aquests estan fent la compra setmanal, estan a la platja… i així puguin entrar al seu vehicle pertinent i trobar-se’l completament fresc i no tinguin la sensació de molta calor, en accedir dins dels seus cotxes pertinents. És un producte totalment ecològic.

A continuació una taula amb les nostres despeses i ingressos:



Ingressos
Despeses
Patent i desenvolupament
Obtindrem la majoria dels ingressos venent la nostra patent.
Diners per tal de dur el tràmit legalment de la nostra patenti tot el seu desnvolupament per tal de tinur un bon producte.
15.000 euros.
Publicitat
No obtindrem ingressos directament però si indirectament publicitant el nostre producte i animant a la gent a què el compri.
Diners per publicitar-nos en cartells, anar a fires per explicar el nostre projecte, tenint en compte transport i dietes. 4.000 Euros +250 Euros

Instal.lacions
Obtindrem ingressos per mitjà del nostre centre de solució i reparació de problemes de Fresh Car.
Diners per llogar una nau industrial i per un centre de reparació del nostre sistema.
2800 euros nau i 1700 euros taller
Contractació d’empleats
No obtindrem cap ingrès.
Tindrem diversos empleats, un grup d’enginyers, els dissenyadors, els mecànics i els venedors.
140.000 euros a l'any bruts en total

El nostre objectiu consistiria en vendre de 3 o 4 patents en un any. Les despeses totals que tindrem seran al voltant dels 200.00euros. Aquesta gran inversió la recuperarem amb la venta de la nostra patent a les grans marques de l'automòbil. El preu de venta de la patent variarà segons la nostra popularitat i les ganes que la gent tingui d'utilitzaFresh Car. Estimem recuperar el preu de la inversió al cap d'1 any i a partir d'aquest any ja començarem a crear benefici.

1 comentari: