dilluns, 2 de febrer del 2015

Enquesta Don't W8


Conclusions

Hem realitzat l'enquesta majoritàriament a persones entre 40 i 60 anys, tot i que també l'hem realitzat a joves entre 18 i 24 anys per comprovar si el nostre target era més ampli o no. La majoria de gent ha anat a urgències tot i que una sola persona de 68 enquestades ens va dir que no havia anat mai a urgències. La majoria de gent ha posat que han hagut de esperar més de dues hores a la sala d'urgències. Només dues persones han contestat que no troben útil la aplicació i tan sols tres persones han respòs que no la utilitzarien. Cap persona entrevistada coneixia cap aplicació semblant en l'àmbit de la salut, però si que coneixien alguna semblant en altres àmbits com en el metro, DNI, etc.  Moltes de les persones enquestades creuen que seria útil en altres àmbits com al cinema, a les autopistes, als aeroports, als serveis públics i a qualsevol àmbit on hagis de fer cua.

En conclusió, creiem que la gent valora molt el seu temps ja que la majoria troben útil una aplicació per estalviar-se temps per tant creiem que la nostra aplicació tindria èxit gràcies als resultats d'aquesta enquesta.


Resultats de l'enquesta
























1 comentari:

  1. Ocupa més espai en el bloc del que hauria; cal arreglar-ho. No hi ha conclusions per cada pregunta, ni conclusions generals. Cap canvi implica l'enquesta? Quina és la mostra que faríeu servir de veritat ? No està treballat

    ResponElimina