dilluns, 2 de febrer del 2015

Enquestes - ExpressJob


ExpressJob ha realitzat una enquesta als futurs usuaris d'aquest projecte. Aquests entren al target del projecte, joves de 16 a 30 anys. L'enquesta ha estat realitzada a un total de 52 persones. A continuació es mostren les preguntes realitzades amb unes conclusions finals.


























































CONCLUSIONS:
ExpressJob ha realitzat la seva enquesta a un total de 52 persones. D'aquestes 52, 35 persones són d’entre 16 i 19 anys (un 67%) , 9 entre l'edat de 20 a 25 anys( un 17%)  i per últim les 8 restants entre 26 i 35 anys (un 15%).
L’activitat principal dels nostres usuaris és un dels aspectes més importants de cara al nostre projecte ja que per nosaltres és interessant saber a que es dediquen durant el seu dia a dia per tal de poder conèixer el temps lliure del que disposen.
La majoria de les persones que han contestat la nostre enquesta, un 65%, són estudiants, un 12% treballa, un 15% realitza ambdues activitats i només el 2% restant ni estudia ni treballa.
D’aquest 65% d’estudiants, la majoria estudien Batxillerat amb un 60%, el 12% estàn a la Universitat, el 6% cursen un Post Grau i el 4% restant Cicles.
Els treballs que exerceixen els joves enquestats són bastant diversos, majoritàriament es dediquen a fer classes particulars o d’anglès,  ser entrenadora/monitora i cambrers. També trobem gent que treballa a auditories financeres o gestories comercials, com “La Caixa”. A més a més , una part més reduida delsjoves que fan de cangur, advocats, infermers o són enginyers de Software d’ordinadors.
El 60% dels que han realitzat l’enquesta creu que els joves no tenen suficients recursos per trobar treball, mentre que el 40% ha dit que sí. Creiem que aquesta resposta es deu a les elevades xifres d’atur que hi ha avui en dia. A Mataró per ser exactes hi ha entre 16 i 30 anys que no tenen feina. No obstant això, un 79% de les persones enquestades mai han utilitzat cap plataforma per trobar feina mentre que un 21% sí que ho ha fet. D’aquest 21% les plataformes més utilitzades són Infojobs i Linkedin les principals competències que vam anomenar anteriorment. També algun dels joves utilitza studentjob o una plataforma de la mateixa empresa on treballa.
El 79% dels que han fet l’enquesta sap que hi ha empreses que ofereixen feina a curt termini mentre que el 11% no. Segons el tipus de treball que les empreses ofereixen a curt termini predomina amb un 75% el treball de dependent seguit del de monitor i el de repartidor de publicitat amb un 67% els dos. La majoria de la gent desconeix que també es realitzen treballs més especifics, com el de contable.
El 87% dels joves estaria disposat a treballar de curt termini mentre que el 13% no.

I finalment a l’última pregunta,i la més interessant per l’equip ja que ens permet veure el possible èxit de cara el futur, i a més a més relacionada amb la pregunta anterior  el 85% dels que han fet l’enquesta utilitzaria l’aplicació d’ExpressJob.

1 comentari:

  1. No veig la mostra real que s'hauria d'agafar. Al final hi ha molta informació, i caldria d'endreçar-la una mica.

    ResponElimina