divendres, 20 de febrer del 2015

Previsió de vendes SMARTRASH



SMARTRASH és un projecte on el model de negoci es basa en dues principals fonts d'ingressos, la publicitat, on el preu augmenta per empresa que vulgui estar al catàleg i els ROYALTIES a les empreses.

Per fer els Royalties, en primer lloc es troben els ingressos i despeses que suposadament trindrien les empreses que disposessin dels Royalties SMARTRASH Know-How. Aquests Royalties consisteixen en obtenir un tant per cent dels ingressos de l'empresa compradora quan els obtenen. El preu que es mostra a dalt és l'estimat per cada contenidor (per unitat). Cada empresa, a l'any, podria arribar a vendre un gran nombre de contenidors, ja que a cada ciutat, depenent de la seva grandària, hi ha varis contenidors per diferents zones, i també cal contar que el reciclatge ja implica tres contenidors, com a mínim, diferents. Per tant, estimem, el primer any, que una empresa podria ser capaç de vendre'n 20, ja que encara el producte no seria conegut. El total dels ingressos serien de 60000€, i nosaltres n'obtindriem 12000€.







Seguidament, hi ha les despeses i ingressos de SMARTRASH, considerant que els Royalties seran aproximadament d'un 20 %, subjecte a ser negociable depenent l'empresa i ajustant-nos a cada situació. A la vegada, podem preveure que el primer any obtindrem pèrdues, ja que probablement el nombre d'empreses no sigui suficientment alt perquè els royalties cobreixin les despeses, que inclouen elements com els salaris, la publicitat, la pàgina web,... ja que cal tenir en compte que tot i que ensenyem el Know How a d'altres empreses, SMARTRASH, a part de seguir creixent i millorant per aquestes empreses, gestionarà la pàgina web, la publicitat,...






*Al mes, el primer any, variant segons el número de compres i de nous usuaris que es subscriuen.



1 comentari:

  1. No es veu l'evolució de les vendes. Encara que es pugui vendre com una patent o tenir uns royalties, cal demostrar que l'empresa és viable econòmicament.

    ResponElimina