dilluns, 2 de febrer del 2015

Enquestes MySecretWardrobe

ESTUDI DE MERCAT

Per tal d'estudiar el nostre mercat, hem passat una enquesta a 13 persones que viuen a la comarca del Maresme. La majoria de les enquestades han estat noies, tot i que també hem enquestat a alguns nois i la franja d'edat majoritària ha estat la de entre 15 i 25 anys.




Com podem veure, el 46% dels enquestats es gasta menys de 50€ al mes en roba , un altre 46% es gasta entre 50€ i 80€ al mes i un 8% es gasta entre 80€ i 100€.


A contiunació, veiem com el 54% dels enquestats no acostuma a comprar coses de segona mà, mentre que el 46% restant sí que ho fa.



Un 62% dels enquestats ha contestat que sí que utilitzaria una App d'intercanvi de roba, un 31% dia que depenia de diversos factors i un 8% creu que no la faria servir.



Després d'aquesta pregunta, els vam preguntar per què la farien o no la farien servir, o de quins factors depenia. Les respostes han estat les següents:

No m'agrada utilitzar coses de segona mà
Estalviar
estalvi
Si tinc garanties de que la roba estarà en bon estat
Per reduir en gasto que faig en les meves compres
Estalvi
Per no gastar diners en roba
Depen de si la roba està en bon estat
Aquesta App és una eina molt útil perqué li dónes una nova vida a la teva roba
per desferme de roba que no faig servir i aprofitarne dalttre gent que no lutilitza
la idea dutilitzar roba de desconeguts no em convenç, pero segons quin tipus de peça alomillor ho consideraria. tot i aixo considero que es pot comprar roba nova a bon preu si no ets un obsessionat en les brands
Més econòmic
Perquè hi ha moltes coses que m'agraden i no puc comprar

Finalment, els vam preguntar als enquestats si consideraven que la moda del compartir i reutilitzar, la consideraven una moda positiva. El 100% dels enquestats creia que sí que ho era.



Com a conclusió final, a partir de l'enquesta hem pogut saber si realment el projecte és interessant per als que serien els nostres usuaris. Majoritàriament, les respostes han estat positives i favorables al projecte, però bé es cert que algunes de les persones enquestades tenien dubtes a l'hora d'utilitzar-la ja que exigien unes garanties de qualitat i seguretat. Això ens ha fet replantejar el control de qualitat, que tot i que ja el teniem pensat d'una manera estricte, ens hem proposat aconseguir garanties externes que assegurin la seguretat i la fiabilitat i qualitat de la nostre App. 


Per altre banda, hem vist que la gent també es preocupa bastant per l'estalvi que farien i donen importància a el que es gasten, per tant creiem que un dels nostres punts forts és el cost 0 per l'usuari per utilitzar la App i realitzar els intercanvis.

1 comentari:

  1. No concreteu quina seria la mostra real que agafaríeu per fer l'enquesta si tinguéssiu l'oportunitat de fer-ho.

    ResponElimina