dijous, 5 de febrer del 2015

DAFO MySecretWardrobe

Des de MySecretWardrobe hem elaborat un DAFO per tal d’analitzar els aspectes interns i externs del nostre projecte:


INTERNS:
Com a debilitats podríem dir que el fet de ser una nova aplicació i no tenir reconeixement fa difícil tirar endavant i que comenci a agafar popularitat per tal que la gent la conegui i se la descarregui. Un altre aspecte negatiu és la falta de capital per finançar els costos inicials tot i que són mínims, però per dissenyar la app i la web per exemple, com que no tenim suficient experiència hauríem de necessitar l’ajuda d’algun professional.


Per altra banda, al ser un grup de 4 joves tenim esperit emprenedor i ganes de tirar endavant el projecte perquè funcioni de la millor manera possible. Més fortaleses del nostre projecte seria el fet que el funcionament de l’aplicació  tracti de reutilitzar i cooperar entre usuaris, cosa que pot atraure a molta gent sensible amb el medi ambient o amb esperit estalviador.


EXTERNS:
Hem considerat que les botigues de segona mà o aquells establiments on pots deixar la teva roba utilitzada i a canvi et fan descomptes en les següents compres, són una amenaça per MySecretWardrobe ja que la gent podrà preferir entregar la seva roba i a canvi obtenir-ne de nova a preus millors. A més a més, el fet de posar-se roba de persones desconegudes pot provocar cert rebuig per algunes persones.


No obstant això, hi ha moltes oportunitats que ens poden fer tirar endavant el projecte. Augment successiu de l’esperit sostenible de la població i les ganes de millorar el medi ambient i el planeta en general, reduint el consum en molts aspectes. Les ganes d’ estalviar per tal de poder evitar compres compulsives quan no hi ha la necessitat realment de comprar i els alts costos que et suposen aquestes compres, també són oportunitats ja que amb la nostra aplicació et pots estalviar aquests gastos elevats en roba. Finalment, voler canviar la vestimenta amb regularitat per part de molts sectors de la població pot fer que utilitzin MySecretWardrobe si tenim en compte la crisi actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada