divendres, 20 de febrer del 2015

Beneficis Solar Tent

Calcular els beneficis que tindrà la nostra empresa durant els primers tres anys de funcionament és una activitat clau. Nosaltres per calcular els beneficis hem sumat totes les despeses i tots els ingressos de cadascun dels tres primers anys. A despeses hi han aspectes com els salaris, que és de 1600€ per empleat o la construcció de les carpes que ens costa 160€ per unitat (60€ carpa + 100€ panell fotovoltaic flexible). Als ingressos només hi ha els beneficis de les carpes, que anirà variant depenent de l’any i de les vendes, i també tindrem ingressos en publicitat  (per cada 100 clicks ingressarem 100€). Hem calculat que al primer any tindrem 10 vendes mensuals, el que significa un total de 120 vendes aproximadament. Per als dos anys següents hem previst que es doblaran el nombre de vendes de l’any anterior, el que significa 240 vendes al segon any i 480 vendes al tercer any.

Aquests són els números de cada any:

1r ANY




























2n ANY

3r ANY























En el primer any hi han un total de 92.035€ de despeses i al segon any un total de 34.360€, però al tercer any comencem a tenir beneficis, en concret 80.900€. D’aquesta manera al final dels primers tres anys, l’empresa queda amb un total de 45.495€ de despeses. Si la projecció de l’empresa seguix de la mateixa manera, en el quart any aquesta despesa quedarà anulada.

1 comentari:

  1. La informació s'ha d'endreçar. La excel es va servir, precisament per fer càlculs (teniu càlculs fets amb calculadora). S'haurà de publir molt tot això en el tercer trimestre. Us cal un intensiu.

    ResponElimina