dilluns, 2 de febrer del 2015

Enquesta - Fresh Car

Fresh Car, és un projecte que hem elaborat amb la finalitat de refrescar els cotxes que estan en plena llum solar, mentre els propietaris d’aquests estan fent la compra setmanal, estan a la platja… i així puguin entrar al seu vehicle pertinent i trobar-se’l completament fresc i no tinguin la sensació de molta calor, al accedir dins dels seus cotxes pertinents. Es un producte totalment ecològic.
Venem la patent a empreses del sector automobilístic, i aquestes les donen com una opció més per introduir-la en el cotxe.
Per a això, utilitzem de 1 a 3 plaques solars en el cotxe (a gust del consumidor) que van connectades a un ventilador a l'interior del cotxe el qual es totalment independent del ventilador tradicional. Al sortir del cotxe, l'energia acumulada per les plaques solars faran què, amb un temporitzador per programar l'inici i l'apagat del ventilador, es refresqui el cotxe per quan el conductor no hi estigui.

S'ha realitzat una enquesta de Fresh Car per tal de saber l'opinió dels possibles usuaris del nostre producte i preveure qualsevol canvi o error. Per a això, em definit un target de persones majors a 35 anys, ja que normalment sempre tenen cotxe i busquen comoditat en ell. En canvi, els més joves, normalment no tenen diners per gastar-se en un complement més del cotxe.
S'ha fet arribar l'enquesta a familiars amb cotxe dins del target com pares i mares, tiets, avis i germans i a algun alumne de la classe que ja disposa de cotxe, tot i no estar dins dels target (per a confirmar el nostre target).

Aquí mostrem les respostes que s'han obtingut, amb un total de 12 respostes:





CONCLUSIONS: 

Hem elaborat una enquesta dirigida al nostre target, que principalment era de persones majors a 35 anys, però, em volgut tambè donar-li importància a l'edat d'entre 25-35 anys per si teniem que modificar el nostre target. Evidentment voliem fer-li la enquesta a persones que tinguessin cotxe, el qual ha sigut un 75%.
Observem que un 25% es compra el cotxe cada 5 anys, això vol dir que el nostre producte cada persona el compraria també cada 5 anys. 
El 92 % de les respostes han coincidit que  busquen comoditat a l'hora de buscar un cotxe, i això es un punt molt important del nostre producte.
Un 67% compraria el nostre producte ja que el problema de la calor interior del cotxe a l'estiu li molesta a quasibé tothom.
Per el preu no hi ha una xifra majoritària així que estaria entre 100-1000 euros.
Per últim, un 58% de les persones busquen que les plaques solars no trenquin l'estetica del vehícle, cosa que ens pensavem que seria una xifra més alta.

1 comentari: