dilluns, 15 de desembre del 2014

Prototip ExpressJob

Prototip ExpressJob

ExpressJob, es mostra com una aplicació útil i fàcil d'utilitzar. Amb les poques nocions que teniem d'informàtica ens ha estat necessària una web (http://www.apps-builder.com/es/inicio) , la qual ens pogués proporcionar plantilles. L'aplicació consta d'una pàgina d'inici la qual té sis sub-apartats, que et porten a les pestanyes desitjades.Ha estat creada en Castellà per tal de que tothom pugui fer-ne ús.

Passos de creació:
1.Selecció de la plantilla.
2.Introducció de la publicitat (que va canviant) , combinada amb el logotip d'ExpressJob, a la part superior de la pantalla.
3.Creació del primer widget : Geolocalitzador, aquest apartat els dirigirà a una nova pàgina en la que trobarem un mapa amb la zona en la que ens localitzem i volem cercar-hi feina.
4.Creació del segon widget: Mensajes, aquest apartat tindrà la funció de xat que li donarà la possibilitat de contactar amb l'empresa.
5.Creació del tercer widget: Ofertas, aquí podrà veure les ofertes provinents de les diferents empreses.
6.Creació del quart widget: Perfil, és probablement la part més important de l'aplicació que permet inserir les dades personals i professionals de l'usuari que seran filtrades per posteriorment mostrar les ofertes idònies.
7.Creació del cinquè widget: Agenda, on l'usuari podrà guardar les ofertes i cites que li siguin més interessants.
8.Creació sisè, i últim, widget: Pagina Web, aquesta pantalla et dirigirà a la pàgina web d'ExpressJob (que està en procès de creació).

Prototip:

1 comentari:

  1. Falta el procés en sí: quan us heu trobat, com, qui, programes que heu fet servir,... L'enllaç s'hauria de poder-hi anar. No es veu el procés de "casar". Cal que el prototipus expliqui com arribem a tancar una operació.

    ResponElimina