dilluns, 22 de desembre del 2014

Design Thinking



Fresh Car, és un projecte que em elaborat amb la finalitat de refrescar els cotxes que estan en plena llum solar, mentre els propietaris d’aquests estan fent la compra setmanal, estan a la platja… i així puguin entrar al seu vehicle pertinent i trobar-se’l completament fresc i no tinguin la sensació de molta calor, al accedir dins dels seus cotxes pertinents. Es un producte totalment ecològic.

El nostre objectiu consistirà en fer una patent de la nostre idea i vendre-la a les grans marques de cotxes. Les grans marques del món de l'automòbil s'encarregaran de fabricar el Fresh Car al seu gust per poder-lo adaptar a les diferents formes i dimensions de cada model de cotxe.  Aquestes marques vendran el Fresh Car com a accessori opcional, en la compra d'un dels vehicles de la seva marca als usuaris.

Nosaltres volem tindre un tracte molt proper amb els usuaris de Fresh Car i incentivar-los a que utilitzin les energies renovables, en aquest cas la solar. Farem descomptes per als usuaris que convencin a altre gent d'utilitzar Fresh Car. Nosaltres crearem una pagina web a la qual explicarem com solucionar problemes que els usuaris poden tenir amb el Fresh Car i també disposarem d'un telèfon de contacte per servei tècnic a les persones.




A continuació podem observar el procés de com vendrem la patent a les grans marques, en aquest cas a Ford i com aquest, ven el producte Fresh Car als usuaris. Si aquests usuaris estàn satisfets amb el nostre producte, vendrem la patent a moltes més marques perquè es vengui més i axí molta gent vulgui Fresh Car en els seus vehicles.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada