divendres, 23 d’octubre del 2015

Desing thinking

Model thinking Arcade Gameboy

Després d'analitzar la competència hem començat a plantejar el nostre model de negoci.
Hem realitzat una activitat artística de model Thinking. Mitjançant plastilina hem realitzat un mural que planteja les features  del nostre model de negoci.

Venta a tot el món: Una de les principals características del nostre model de negoci, i que voliem otorgar al nostre producte, és la globalitat de venda. Ho considerem un punt molt important ja que el target és reduït. Ho hem volgut representar amb un planeta.

Low cost: Gràcies a la corba de valor hem observat que la majoria de la competència es basa en un producte premium i de cost molt alt. Nosaltres volem canviar aquesta tendència i fer un producte que no utilitzi materials premium sinó que es basi en materials low cost que li segueixin donant un aspecte atractiu al producte. Ho hem representat amb el símbol del dolar.

Gran varietat: Volem donar una gran varietat al producte i crear una comunitat activa darrere del nostre producte per tal de oferir a gran varietat tant de modificacions en jocs com al mateix producte. Ho hem representat amb 4 colors diferents.

Venda online: Som partidaris de que el nostre projecte sigui completament online i no consti de botiga física ja que suposa costos adicionals i no es adecuat al nostre producte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada