divendres, 16 d’octubre del 2015

Empathy Map

El nostre projecte es tracta de fabricar un model de sabates per als nens dels països subdesenvolupats que siguin econòmiques, resistens i extensibles, entre altres característiques. El nostre Empathy Map té com a target principal un nen pobre, que hem representat amb la cara d'un nen d'una tribu africana que es diu Ousmane.

QUÈ PENSA I QUÈ SENT?

Pensa que hauria de protegir-se els peus i en una forma de curar-se les ferides, i sent mal a la planta dels peus per anar descalç. Pensa en una manera de fabricar-se unes sabates o alguna cosa que li protegeixi els peus per no fer-se més mal.

QUÈ ESCOLTA?

Escolta els seus amics plorar i els metges, que li pregunten si li fa mal. Escolta a la seva mare dir que el seu germà té infeccions i malalties com molts altres nens del seu voltant.

QUÈ VEU?

Veu a nens descalços, i les seves ferides i les dels altres. Veu que el sòl és molt dur i està en males condicions, i això el perjudica encara més. Veu pobresa en el seu entorn i veu que ningú té unes sabates en condicions.

QUÈ DIU I QUÈ FA?

Es queixa perquè vol unes sabates i no les té. A més, camina molt i li agrada jugar i córrer i també ho fa, tot i que hagi de ser descalç.

ESFORÇOS

Intenta fabricar sabates però no té recursos per comprar o fabricar unes sabates.

RESULTATS

Necessita un calçat, i per tant busca ajudes econòmiques per poder comprar-ne un parell o almenys facilitats que li permetin fer-les o comprar-les més barates.






1 comentari:

  1. Compte amb les fotografies que no estan ben col.locades. No heu definit el target.

    ResponElimina