divendres, 9 d’octubre del 2015

CCC (Class for Cash or Class)

La nostra idea és realitzar una pàgina web on la gent interessada en rebre classes de suport, o bé donar-les, es posessin d’acord i es trobessin per fer les classes. El mètode de pagament seria de dues formes: la primera amb diners i la segona seria un intercanvi de coneixements, és a dir, per exemple, un ensenya mates a l’altre a canvi de que aquest li ensenyi anglès. Després de realitzar la pregunta “Com realitzaries trobades d’intercanvi de classes a través d’internet?”, hem obtingut les següents respostes:
En Lluís i en Marc Parra, ens recomanen fer les classes a través d’Internet, sigui via “Skype”, “Facetime” o “Twitter” per facilitar i fer més còmodes les classes d’una manera interactiva. En Sergi Anglada, ens repeteix fer ús de “Skype” per a realitzar les classes, i ens afegeix també l’ús d’altres recursos com “Facebook” o realitzar fòrums. En Jordi Oriol ens aconsella crear una xarxa de contactes semblant a Facebook per realitzar les trobades entre “alumne-estudiant”, o també, crear un xat entre les persones interessades en donar o rebre classes. Les idees de la Paula i la Natàlia són realitzar les trobades a través del director de l’escola, fer quedades a les biblioteques, o bé fer una aplicació que ens ajudi a fer les trobades. L’Oriol i en Guillem proposen realitzar una acadèmia a l’escola d’alumnes i professors. I finalment en Guillem Ramirez ens aconsella l’ús de “hashtags” a través de “Twitter” per difondre la necessitat de donar classes o bé, rebre’n. Després de veure totes les idees de la classe, podem dir que n’hi ha que han coincidit en el que nosaltres havíem pensat, però n’hi ha d’altres que no havíem pensat; com l’ús d’una aplicació per a realitzar les trobades, i també donar l’opció de fer les classes mitjançant Internet.

1 comentari:

  1. Sou 4, crec que podeu fer una mica més de feina. Els grups més nombrosos, per lògica, han de poder treballar més i millor. No acceptaré segons quins resultats.

    ResponElimina