dijous, 7 de novembre del 2013

Problema + solucions: WomenSurvival




Es presentava un problema greu en la comunicació de les dones víctimes de la violència de gènere, així doncs vam innovar en crear una xarxa social anomenada "WomenSurvival" on les dones podran participar-hi redactant les seves experiències anònimament i amb l'ajuda d'un psicòleg del nostre partner futur o una altre dona supervivent a fets semblants, s'intentarà millorar la qualitat de vida d'aquesta dona.
Aquesta ideea va vindre arran de buscar problemes reals que estàn ocurrint a la societat d'avui en dia. Vem veure que un dels principals problemes en que s'enfronta la societat és la de la violència de gènere.  
Per això volem creear una plataforma web de tipus xarxa social on aquestes dones que han patit o pateixen violència de gènere puguin expressar els seus sentiments i parlar amb dones amb el mateix cas.
Aquesta xaxa social protegira de manera prorietaria les dades de les dones inscrites. També tenim previst que col·laborin psicòlegs per ajudar a comprendre millor la situació que estàn patint.

Es van proposar solucions com per exemple:
 - La creació d'un blog
 - Una xarxa social o pàgina web que no tingui historial
 - Una pàgina de facebook
 - Terapies per Skype

De totes aquestes solucions la millor és la creació d'una web anònima on les dones i puguin compartir les seves experiències i així poder-l'es compartir amb altres supervivents o professionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada