dimarts, 19 de novembre del 2013

Problema-Solució DoBusiness

PROBLEMA

Vam detectar el problema que, sovint, suposa una dificultat realitzar operacions comercials entre usuaris que disposen d'un ordinador amb connexió a internet. El problema el trobem quan l'usuari vol dur a terme un venda, ja que els passos a seguir a vegades són lents i molestos de fer, però el problema més important el trobem quan l'usuari vol realitzar una compra, ja que molta gent amb connexió a internet no té la suficient confiança en els mitjans de pagament mitjançant internet.
També és un greu problema alhora de buscar les opcions de compra (productes nous, de segona mà...), ja que no totes les pàgines les ofereixen.


SOLUCIÓ

El nostre projecte suposaria una alternativa més fàcil, ràpida i fiable a les altres empreses de compra-venda online, ja que la nostra pàgina web es caracteritzaria per ser una web simple i amb una bona navegabilitat. També solucionariem el problema de la confiança, ja que garantim la màxima seguretat en el procés de compra dels productes, un servei post-venda excel·lent i un servei d'atenció al client les 24h).
La nostra pàgina englobaria totes les opcions de compra que no s'ofereixen en altres empreses competidores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada