dilluns, 27 d’octubre del 2014

EMPATHY MAP

EMPATHY MAP

Per el nostre Empathy Map del projecte, hem definit el target de la manera següent: La Lola és una estudiant de 18 anys que li agrada molt seguir la moda, té amigues "pijes", els seus pares tenen problemes econòmics (ja que treballaven a Bankia) i li agrada molt sortir de festa i arreglar-se, per això es preocupa de la seva imatge i del que puguin pensar els demés sobre la seva manera de vestir.
El problema de la Lola és que s'ha enamorat d'un nen que es diu Joan i aquest li agraden les noies "pijes" i només es fixa amb aquestes. La Carol, una companya de la Lola, és una noia amb molts diners i es pot permetre canviar de roba molt sovint i a més a més roba cara. El fet que els seus pares s'hagin quedat sense feina, ha fet que es converteixi en una nova pobre i ja que ja no es pugui permetre l'estil de vida que li agradaria. La Lola vol aconseguir cridar l'atenció d'en Joan i per això vol solucionar aquest problema. 

La Lola ha escoltat vàries vegades que la gent li diu que és la tercera vegada que porta el mateix vestit o que si no té més sabates i que fa un any que porta el mateix bolso. També està cansada d'escoltar que els pares li diuen que no es gastaran més diners en roba.

La Lola pensa i sent que no té tots els bolsos que li agradaria, que li encantaria poder canviar de roba tan sovint com desitja, però que desgraciadament no es pot permetre comprar-se tot allò que vol i li fa vergonya que la gent sempre se n'adoni que no canvia de roba. La Lola té por de lligar menys per aquest problema que té.

La Lola veu que les pijes de les seves amigues van millor vestides que ella, veu que hi ha molta roba d'altra gent que li agrada però que no se la pot comprar i s'adona que les altres noies van amb conjunts sempre diferents. Però li sap greu que observa que els seus pares tenen problemes econòmics i no li poden comprar.

La Lola diu que ja s'ha posat suficients cops els mateixos conjunts, diu com a excusa que no és vell sinó que és "vintage", es queixa que vol roba nova. La Lola intenta combinar la roba tants cops com pot de maneres diferents ja que li preocupa el que pensa la gent sobre la seva manera de vestir.

Els esforços  que s'hauran de fer serà tracta bé la roba dels demés, confiar en l'empresa ja que és poc coneguda i també en la persona que li deixés la roba.

Els resultats seran poder aconseguir intercanviar roba sense cap mena de gastos i que estiguin en bon estat, així podrem aconseguir models de vestir diferents.




1 comentari:

  1. Bona definició de la noia! Poseu a l'inici de l'activitat el que treballem en aquesta activitat.

    ResponElimina