dijous, 30 d’octubre del 2014

COMPETÈNCIA



Lookotels es una de les principals empreses que poder fer competència ja que no es dedicant a fer hotels capsula però ja han començat a introduir-ho en els seus projectes. El lema de lookotels es; el luxe de la simplicitat, ja que per construir els hotels fan servir estructures modulars les quals son autosuficients amb domòtica, amb control de llum, TV, telèfon, temperatura etc.

La diferencia entre nosaltres i lookotels es que ells nomes es dedicant a crear hotels i nosaltres el que fem no es nomes crear els hotels, sinó que també els col·loquem a llocs estratègics per tal de alhora de seguir la ruta per poder visitar la ciutat puguis acabar a una zona on et trobis un hotel capsula. Els hotels estan a llocs estratègics per tal de que les rutes siguin seguides i continues i no tinguis que desviar-te o tornar enrere per tal de poder dormir, les rutes estan fetes per visitar les principals capitals ( Barcelona, Madrid, Londres, Roma, Paris...)
Notodohoteles es dedicant també a construir hotels però l’últim que han creat vas ser un hotel capsula a Nova York, nosaltres afegim les mateixes coses que als de Lookotels, que son les rutes, la situació i el preu. Existeixen moltes maneres de viatjar low-cost ja, com per exemple dormir a cases de gent per menys de 20€ i per això necessitem ser mol eficients i no córrer gestos per tal de poder tenir uns preus competitius avui en dia i poder marcar una estratègia de preu potser però no es el que busquem.


http://www.notodohoteles.com/es/index.php?link1=tendenciasficha&idtendencia=594









2 comentaris:

  1. S'ha d'explicar sempre a l'inici el projecte. Justificar a la dreta. No hi ha explicades les característiques, només posades a la gràfica.

    ResponElimina