dijous, 30 d’octubre del 2014

Competència

Competència

La marca Toyota és una gran competència per el nostre projecte, ja què en el seu model Toyota Prius també desenvolupa aquesta idea, em la qual el cotxe porta incorporada una placa solar en el cotxe i refrigera el seu interior. En aquest no ens diuen el seu preu, però si que ens diuen que serà un preu elevat i força car.En aquest cas Toyota només utilitza aquest sistema de refrigeració en cotxes híbrids els quals són de vessant ecològica. A continuació una fotografia de com funcionaria el seu sistema.


solar car ventilator






Link:

http://blog.wikifotos.org/2009/07/20/refrigeracion-con-energia-solar-en-coches-aparcados/



Una de les empreses competents que hem trobat respecte el nostre projecte son els para sol que venen incorporats amb la compra d’algunes marques de cotxes com per exemple:
Amb la marca Audi, BMW, Mercedes incorporen unes sombrilles que eviten que el cotxe es sobre escalfi quan estem a la platja i deixem el cotxe aparcat, o mentre estem fent la compra etc.
Considerem que es una empresa competent ja que molta gent també es decanta per aquest sistema de refrigeració.


A part d’aquest para sol, també et donen la possibilitat de incorporar altres materials que realitzen la mateixa funció. No només inclouen para sol exterior sinó que també n’hi ha per els laterals i per la part posterior del vehicle.


Una altre competència que en aquest cas seria indirecta, serien els cotxes de color blanc els quals es refrigeren millor amb la calor.



Corba de Valors




1 comentari:

  1. En el títol hi ha d'anar el nom del projecte i l'activitat en sí, en aquest cas és una corba de valor. Cal que tots els links que es posin funcionin. L'entrada s'ha de justificar a la dreta, és important en un bloc mantenir les formes. No estan explicades les vostres característiques, només anomenades.

    ResponElimina