dijous, 14 de novembre del 2013

PROBLEMA - SOLUCIÓ (RUD)


Problema

Sovint, mentre anem amb bicicleta, ens adonem la incomoditat que suposa el fet d'haver de mirar cap enrere cada vegada que es vol girar cap a alguna direcció ja que poden venir algun vehicle (cotxe, moto, camió...) i provocar un accident o ,simplement, que ens envesteixi.

A més, personalment, m'he trobat alguna vegada que he anat amb bicicleta i, abans de sortir, no he mirat si tenia prou bateria en el mòbil perquè mai pots saber quan el pots necessitar. Al sortir de casa em quedava poca bateria i, a mig trajecte, he acabat quedant-me sense.

Solució

Instauració d'un intermitent amb llums LED per girar a la dreta, cap a l'esquerra, llums de frenada i llums intermitents per si vols anar amb bicicleta per la nit que els conductors et puguin veure i poder evitar el possible accident.

Per solucionar el problema de la bateria del mòbil s'instauraria al manillar de la bicicleta un sistema “mans lliures” i, a més, carregaria el mòbil.

D'on trec l'electricitat per alimentar els dispositius?

L'ús d'una dynamo instaurada en la roda del darrere de la bicicleta soluciona el problema de l'electricitat. Al pedalejar, es produeix una energia cinètica que es recollida per la dynamo i,d'aquesta, passa a la bateria dels dispositius per tal, com es desitgi, puguin ser usats sense preocupant-se de que ens quedem sense bateria en els dispositius.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada