dijous, 17 d’octubre del 2013

Street opener - Competència

Competència

Qui resolt el meu problema d’una manera diferent?
          
-     Qui són?
-     Què són?
-     Amb quant de temps?
   De quina manera ho soluciona?
-    Característiques?




La marca de roba Billabong, a més de peces de roba, gorros, planxes d’esquí, neoprens pel surf, motxilles, sabates... fa, també, el típic portaclaus que ja porta incorporat l’obrellaunes convencional.
Soluciona el meu problema perquè ja portes un obrellaunes mentre vas pel carrer o no tens un obrellaunes a l’abast.




Qualsevol bar té obrellaunes. Si compres qualsevol envàs que l’hagis d’obrir amb un obrellaunes en un bar, el mateix cambrer que te’l serveixi te l’obrirà.









Una altra competència que em trobo és amb els “abrefàcil” que presenta, per exemple, la marca de cervesa SanMiguel. El tap queda perfectament encaixat i permet obrir la cervesa d’una manera molt senzilla sense fer ús d’un obrellaunes convencional. 












Les ampolles convencionals de plàstic/vidre que tenen com a tap una rosca, suposa una competència per mi ja que si totes les ampolles continguis taps d’aquest tipus el meu projecte emprenedor no tindria cap sentit. Suposa un “abrefàcil” molt comercialitzat i que la majoria d’ampolles del món el contenen.









Les llaunes de beguda, una altra competència.  Més o menys els 90% de marques de begudes tenen el producte, a més d’ampolles, en llaunes.



Les llaunes suposa un enemic difícil ja que és un envàs relativament lleuger, que es refreda amb rapidesa i, a més, molt fàcil de reciclar. A més, és molt senzill d’obrir, còmode, protegeix el producte, evita la manipulació d’aquest...





La típica navalla multi usos. Es força semblant a l’obridor de la marca de roba Billabong. Fàcil de porta a la butxaca, motxilla... i fa la funció d’obrir l’envàs. A més, aquest, també suposa tot un enemic ja que a més de portar l’obre envasos/llaunes, porta diferents utensilis per a funcions diverses en un mateix “pack”.  













Els Skybelts, molt popular en els Estats Units. Són el típic cinturó de seguretat que contenen els avions. Quan l’obres té com una mena l’obridor que es usat per aquest afer. S’ha posat molt de moda entre els joves estadounidencs i, tard o d’hora, s’estendrà per més països.











L'obrellaunes, a més, clauer, inventat a Japó, és un invent molt portable, fàcil d'usar i, a més, et permet portar les claus d'una manera segura i evitant que et caiguin al terra. A més facilita l'entrada a casa, evitant els típics bolsos on no trobes mai les claus per la quantitat de coses que hi portes o tenir que buidar-te les butxaques per agafar les claus.


Un nou producte que està revolucionant al mercat japonès són les noves claus convencionals per obrir la porta de casa teva  que, a més d'obrir la porta, també obren llaunes i tot tipus de taps com els de la cervesa.















Un altre tipus d'obridor pot ser unes tisores. Per això, s'han inventat unes tisores que, a més de fer la funció que duen a terme unes tisores convencionals, també es poden usar com a obrellaunes.
















Per últim trobem els encenedors convencionals els quals, a més de fer flama, també serveixen com a obre llaunes.


Agafant el coll de l'ampolla i col·locant la part inferior del encenedor en l'artell de la mà i fes palanca. D'aquesta manera el tap s'obre.
















1 comentari:

  1. Está força ben treballat. Caldria, no obstant, alguna informació més, com per exemple preu. La presentació és correcta.

    ResponElimina