dijous, 17 d’octubre del 2013

Competències Fem Festa Major!



Qui són: 
És un blog “FM tour (l’agenda de les festes majors)” fet per Pau Pujol Vilà 


Temps: 

Actiu des del 2012. El blog ja compta amb mes de 47000 visites. Que fan: En el blog s’exposa (donen a conèixer) el programa de les festes majors Catalanes. 


 Com ho fan: 

Mitjançant blogger.


Com ho solucionen:

Al blog exposa el programa de les festes majors de Catalunya mitjançant entrades ordenades per antiguitat amb l’esquema següent: (ciutat, data, activitat, hora i lloc).

El blog també compta amb unes pestanyes on hi ha un embed del google calendar que t’indica la data i la duració de la festa major, els concerts, castellers i els correfocs en un calendari. També inclou una zona d’estadístiques de visites i una part per recomanar festes majors. 


 Aquesta blog té col•laboradors!



Preu:

Gratüit


Qui són:
S'anomenen festes majors de catalunya.
Pensem que aquesta web té massa informació pel nostre gust.

Que fan:
Ens indican quan són les festes majors, a més a més en diuen quins concerts hi ha, obres de teatres i altres activitats culturals.

Temps:
És una web que no sabem des de quan esta actiu.

Com ho solucionen:
Ho solucionen fican les dates de les festes majors per poder-hi anar.

Preu:
Gratuït


Qui són:
Són una web anomenada festes majors info.

Que fan:
Fan una pagina web on esta organitzada per mesos. Ens fica les festes que hi ha cada mes. Està ben organitzat i és sencill

Temps:
Està activa des de 2009.

Com ho solucionen:
Ens ho solucionen dient les festes majors que hi ha per catalunya i així poder anar a la festa major que més ens agradir.

Preu:
Gratuït


Corba de valor:


En aquesta corba de valor d’escala del 1 al 10 podem veure els punts forts i els punts febles del nostre projecte (Fem Festa Major) envers a la competència (FM tour). D’una banda podem observar que nosaltres tenim com a punts més forts el preu junt amb la comoditat/senzillesa i som superiors en la informació del transport, la localització GPS, la possibilitat d’una versió premium, una millor comunitat i les notificacions. D’altre banda la competència té com a punts forts el preu i la agenda, com nosaltres, i és superior en la quantitat d’informació, la profunditat i amb els col·laboradors.




Empathy map:

En el nostre empathy map hem simulat el que pensaria i faria un noi o noia d'entre 15 i 25 anys  amb smartphone que vulgui anar a una festa major i utilitzi la nostre app per informar-se del que es fa i de com anar-hi.



4 comentaris:

  1. Feu una ullada a alguns posts dels vostres companys. Convé intensificar més la feina a classe.

    ResponElimina
  2. Companys/es, cercant per la xarxa i recordant l'optativa de l'any passat, he trobat aquest projecte de futura competència!! Bona idea, la de crear una App, per a Smartphones, que anunci i publiqui els programes de les Festes Majors!!

    Si em permeteu ficar-hi un xic de cullerada, si més no per tal d'ajudar-vos!!

    Quan el bloc, començava a tenir un cert èxit, m'ho vaig plantejar... i aviat (per sopresa meva...) en va sortir una... www.festes-majors.cat (en aquest link en trobareu, la plataforma digital que en creà l'aplicació per a Smartphones!!)

    Probablement us serveixi per a futurs anàlisis de la corba de valor, i podríeu acotar més, ja que aquesta plataforma, seria competència directíssima amb el vostre projecte.

    Bé, i per finalitzar, una altra plataforma digital, que podríeu detectar com a competència per excel·lència, seria:
    Festa.cat - http://www.festa.cat

    Si necessiteu quelcom més, i us puc ajudar, amb l'experiència del Bloc, i sempre, amb el vist i plau de l'Estel, jo estaré encantat!!

    Ànims, i com dic a #FMTour, salut, seny i força festa!! #SomHi!!

    ResponElimina
  3. S'ha d'incustrar els materials que es posen en el bloc.

    ResponElimina