dilluns, 21 d’octubre del 2013

Competència DoBusiness

Competència directa:
-milanuncios http://www.milanuncios.com/. Com podem observar a el blog de milanuncios (http://www.milanuncios.net/) , hi ha dades i estadístiques sobre les visites de milanuncios en els darrers anys i comparacions amb el seu gran competent segundamano.es.
(Milanuncios es la mayor web de anuncios clasificados de España pero esto no es una novedad. Milanuncios ya alcanzó a Segundamano.es por primera vez el 5 de agosto de 2010. La nueva noticia es que el pasado 28 de julio de 2012, milanuncios DUPLICÓ el número de visitas que tuvo Segundamano.es...)
Com ja diuen al seu blog, es la major web d’anuncis classificats a Espanya on la gent que vol vendre algun producte o servei s’anuncia a aquest portal, sent així com els compradors cerquen a aquesta pàgina allò que busquen dins la seva gran varietat de productes i serveis que hi ha.

-Anuntis: http://www.anuntis.com/ Empresa espanyola que es divideix en pàgines webs de compra-venta segons el sector al qual es destina.  (segundamano.es, coches.net, motos.net, fotocasa.es, infojobs.com.br, fotoscasa.es, etc)
-Segundamano:  Pàgina web on podràs buscar anuncis o publicar-los gratuïtament en tota Espanya. Es troben anuncis de motos de segona mà, cotxes d’ocasió, pisos de segona mà, cases d’ocasió, mòbils de segona mà, ofertes de treball.

Publicitat de Segundamano:
10.000.000 de personas cada mes buscan, compran, venden y alquilan pisos de ocasión, coches de segunda mano, productos nuevos y de segunda mano. segundamano.es, el portal de anuncios clasificados líder.

-compra-venta.org http://www.compra-venta.org/
- Privalia: http://es.privalia.com/public  Privalia es un club privat online on ofereixen als seus socis les primeres marques amb descomptes de fins un 70%
Al seu blog hi ha tota la informació d’interés per als consumidor: http://es.privalia.com/public/about

Competència indirecta:
-Alcampo
-Carrefour
-Corte Inglés
-Màgic
Totes elles són grans superfícies que satisfan la necessitat dels compradors de buscar i comprar productes. Disposen de molts productes igual que les pàgines webs de la competència directa però no realitzen la mateixa activitat ni ofereixen el mateix servei.
Corba de Valor


1 comentari:

  1. Cal que es treballi més intensament. La idea ja hauria d'haver estat definida. Us queda molt feina per fer.

    ResponElimina