dijous, 17 d’octubre del 2013

COMPETÈNCIA POSA'T EN FORMA

Welvi:



Què és?
És una aplicació de mòbil tan per android com apple la seva descripció en el google play i a l’apple store és la següent així com també a la seva pagina web.
“Welvi és el company que et guia cap a la teu benestar. T'ajuda a transformar els hàbits de vida per aconseguir una vida activa i seguir una dieta sana. A través d'una acurada planificació i personalització, et permet assolir els teus objectius i conèixer els grans beneficis que té cuidar-te. A més, Welvi t'ajuda a introduir aquests bons hàbits en la teva vida amb promocions pensades només per a tu.”
Qui són?
El centre esportiu Oxigen Sport & Wellness, situat a Valdepeñas, és el responsable de la coordinació i direcció de l'equip format per 70 experts professionals que han creat Welvi, la primera aplicació del món dissenyada amb Intel·ligència Artificial per realitzar exercici físic
Temps:
Fa dos setmanes aproximadament va ser llençada l’aplicació en els diferents plataformes. Aquesta ja aconseguit la categoria de 100.000+ descarregues a l’espai google play.
Com solucionen el problema?
Els grans problemes d’aquestes aplicacions relacionades amb l’esport és la poca eficàcia i la falta de personalització.
Welvi és ara mateix la app del món de l'esport més completa del mercat, ja que a més d'oferir-te un pla d'entrenament totalment personalitzat, que és un dels grans problemes de totes les aplicacions d’aquest àmbit, incorpora la possibilitat d'exercitar mentre escoltes les teves cançons preferides o fins i tot t'ajudarà a trobar companys amb els quals practicar esport en grup gràcies al seu sistema de geolocalització i la seva xarxa social Welvi up!.
Per tant mitjançant aquest pla personalitzat tant complert i aquests extres aconsegueixen trobar una solució d’aquest problema
Característiques:
·         Gran personalització i quantitat d’exercicis per triar
        Localitzció permanent via GPS
·         Vídeos tutorials de tots els exercicis
·         Oportunitat de triar classes dirigides
·         Gran varietat d’esports per triar


Airfit:
Què és?
És una aplicació de mòbil tan per android com apple la seva descripció en el google play i a l’apple store és la següent així com també a la seva pagina web.
“Airfit és un innovador sistema que dissenya entrenaments personalitzats adaptats a les teves característiques i preferències.
Podràs consultar tots els teus exercicis a través dels vídeos explicatius des d'aquesta aplicació, la web o a través del tòtem Airfit de la instal·lació esportiva.
Has d'estar prèviament donat d'alta mitjançant alguna de les instal·lacions esportives subscrites als nostres serveis.”
Qui són?
El centre esportiu Oxigen Sport & Wellness, situat a Valdepeñas, és el responsable de la coordinació i direcció de l'equip format per 70 experts professionals que han creat Airfit, la primera aplicació del món dissenyada amb Intel·ligència Artificial per realitzar exercici físic a gimnasos amb el quals tenen un conveni.
Temps:
Aquesta aplicació va ser llençada el 21 de març del 2013 i ja te la qualificació de 10,000+ descarregues, l’explicació d’aquest nombre de descarregues és deu a que només és òptim per una sèrie d’instal·lacions esportives.
Com solucionen el problema?
Un dels grans problemes que et trobes quan vas a molts gimnasos és que no saps que fer, aquesta aplicació et soluciona aquest problema ja que conte una informació molt exacte de un conjunt d’instal·lacions que et permet amés fer un treball molt personalitzat en cada una de elles.

Característiques:
  •            Sistema intel·ligent d'assignació d'exercicis adaptat a la instal·lació
  •        Ajuda explicativa de vídeos, descripcions i temps d'execució
  •        Registre i seguiment de l'esforç realitzat per a la teva adaptació en el temps
  •         Adaptació de les sessions a la teva forma física, alimentació i estat d'ànim
  •       Consultar a través del tòtem de la instal·lació, el teu mòbil, i la teva web
  •     Entra en contacte amb els tècnics i companys d'instal·lació a la xarxa social



1 comentari:

  1. Hi ha altres maneres de poder solucionar el problema? La definició de les app és bona, però potser hi ha altres formes que no necessàriament han de ser una app, com per exemple, un personal trainning. Aquí és on volia que anéssiu a parar, a pensar de manera crítica amb el projecte.

    ResponElimina