dijous, 17 d’octubre del 2013

Competència TotPàdel

TOTPÀDEL
Competència
Botigues Pàdel online → Íntegrament dedicades a la venta de tot tipus de productes relacionats amb l’esport desde palas fins material per els clubs. Gran gama de productes i oferta de descomptes i promocions. Destaca “padelmania” per la especialització que ofereix per triar la teva pala ideal i la diversitat de productes. Una idea sería crear un punt de trobada virtual per practicants de pàdel a la zona de Catalunta ja que la competència no hi arriba.

Botigues pàdel


Punts trobada virtual


Diferenciació
En quant a la diferenciació del negoci s’han de buscar alternatives a la exclusivitat de la venta de productes ja que la competència té una bona posició en el mercat i l’entrada serà complicada. La idea de crear un punt de trobada crearía promocions interessants per el negoci. En principi el punt de trobada sería a la província Barcelonesa i escalable a Catalunya en un termini x en cas d'èxit. També pàgina web en català, castellà i anglès per els estrangers que sobretot, durant l'estiu, visiten la comunitat. Per últim la compra de les pales de segona mà dels usuaris per fer un  apartat de venta de segona mà amb garanties de qualitat.


- Creació perfil (sugerències mitjançant mail)
- Punt trobada (organització partits)
- Tres idiomes: català, castellà i anglès(contactar càmpings)
- Low cost & Promotions
- Especialització pàdel
- *Compra-venta segona mà (palas utilitzades)

2 comentaris:

  1. Cal més informació, a més de posar els webs. És important la presentació formal en els blocs.

    ResponElimina
  2. No trobo Empathy Map ni Corba de valor. Cal posar bé les etiquetes. Començaré a baixar nota per aquest motiu. Ha d'haver el nom i el cognom a totes les etiquetes.

    ResponElimina