dijous, 17 d’octubre del 2013

RUD - Competència

COMPETÈNCIA

Qui resolt el meu problema d'una manera diferent?

- Qui són?
- Què són?
- En quant de temps?
- De quina manera ho soluciona?
- Característiques?


1. Les indicacions que fa un ciclista.


Les indicacions que fan els ciclistes que ho saben suposen una competència ja que si tots els ciclistes fan servir la mateixa tècnica no caldria pas l'ús d'intermitents en una bicicleta. 

Tot i això, és molt més segur i visible l'ús d'intermitents que no pas refiar-se si el conductor del vehicle t'ha vist o, simplement, no sap que vol dir la indicació. 


2. Intermitent per les bicicletes.

                                   
Intermitente para bicicletasEs tracta d'un equip sense fils compost per unes llums LED i un comandament a distància. 

Usant un cinturó et poses les llums perquè et vegin des del darrere i fas servir el comandament per indicar que vas a l'esquerra o cap a la dreta.

L'equip no porta cables, de manera que només tens el comandament, que pots fixar al manillar i els llums amb el seu cinturó que pots guardar quan no el fas servir.

L'alimentació es realitza amb una pila CR2032 (inclosa) i 3 piles AAA per al senyal (no incloses). El preu és de 40 euros. 

Va sortir a la venda al Febrer del 2004. 



3. Casc DORA.

Cada vegada és més freqüent la utilització de bicicletes per anar a la feina, o fins i tot per dur a terme el mateix (policies, vigilants de seguretat, etc). El dissenyador hongarès BalazsFilczer ha creat aquest concepte de casc per a ciclistes que viatgen per la ciutat, i que permetria evitar alguns accidents gràcies a una millor senyalització. El casc DORA no només fa visible el ciclista, sinó que li permet indicar cap quina direcció es dirigeix​​. La llum frontal permet il·luminar el camí quan viatges de nit. El casc funciona amb una bateria recarregable. Ha estat presentat a Hongria al Març de 2013.
                                                    
http://comunicaciondigital.org/tag/casco-dora/

     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada