dimarts, 16 de desembre del 2014

Prova de mercat My Secret Wardrobe

Un cop hem realitzat el prototip del nostre projecte, hem de fer una prova de mercat per tal de saber si altres persones poden entendre la app i si els hi sembla fàcil i entenedora. Per això, hem preparat un seguit de preguntes que formularem per tal de facilitar-nos aquesta informació i poder actuar al respecte, millorant tots aquells aspectes que calguin:

La primera impressió de la app ha sigut que està ben organitzada, que és clara i entenedora. Però una persona ha afegit que no és fàcil saber com registrar-se ni com arribar a trobar la app si a l’hora de buscar-la a l’App Store o Google Play un no sap el nom concret.

A la majoria de la gent li ha semblat fàcil d’entendre i d’utilitzar. També creuen que estèticament, els colors i les fotos utilitzades són apropiades per a la nostra app i per la seva finalitat, és a dir, creuen que visualment és positiva.

Quan a millores, ens han aportat varies idees: afegir més idiomes seria adient per tal d’internacionalitzar-la, incorporar la moneda virtual juntament amb una petita explicació per tal de que els usuaris puguin entendre perfectament el funcionament i condicions. Una altra proposta molt interessant ha sigut la de posar un xat i alguna mesura per verificar que l’intercanvi s’ha realitzat satisfactoriament. També estem pensant en la idea d’afegir “hashtags” o algun tipus d’etiqueta per facilitar la busca de prendes específiques, tal i com ens han proposat.

Tothom ha entès el nostre projecte amb facilitat. 

Una proposta molt interessant ha sigut d’un noi que ha trobat a faltar el fet que el sexe masculí no tingui opció de dur a terme intercanvis amb la nostra app, ja que en principi el target es centra en les noies.

Estem molt satisfetes amb la resposta de si els semblava útil la app, ja que tothom ha respòs positivament. Però, per contra, no tothom la utilitzaria perquè hi ha moltes manies pel fet de posar-se roba prèviament utilitzada per altres persones i a que algú utilitzi les prendes de la seva propietat, per por a un possible mal ús. 


Agraïm molt les propostes obtingudes tan positives com negatives, ja que ens han servit de gran ajuda per tirar endavant el nostre projecte i poder arribar a un resultat més satisfactori.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada