dilluns, 15 de desembre del 2014

Prototipar

Hem decidit fer un prototip de la nostre App mitjançant una pàgina web, anomenada AppBuilder (http://www.apps-builder.com) on ens permet veure com seria la nostre App en forma real. 
Hem decidit utilitzar aquesta web ja que, per fer la prova de mercat és ideal experimentar de la manera més real possible el funcionament de la nostre App

Prototipar significa fer físic el teu projecte, veient-ne tots els detalls i mostrant el funcionament de la teva empresa o projecte.  

Quan et descarregues la App, veuràs el Logo de la nostre empresa. Un cop descarregada, et demanarà que registri's i, un cop registrada accediràs a la pantalla principal on trobaràs diversos apartats depenent del que busquis:

-Jeans
-T-Shirts
-Dresses

Hem decidit posar els apartats en anglès ja que volem ser més internacionals i queda millor. 

També hi haurà uns sub-apartats:
-Productes : on trobaràs tota la roba disponible per a intercanviar
-Buscador: on podràs buscar una prenda o un usuari concret

-Perfil: on es mostraran les teves prendes publicades
-Favorits: on es veurà la roba que has marcat com a preferida
-Localitzador: et mostrarà usuaris propers a tu

Si el que vols  és oferir la teva roba per intercanviar-la, et trobaràs una pestanya anomenada "My PROFILE" on accediràs a la teva informació personal, la qual pots editar, i també un apartat on podràs penjar totes les teves prendes. Un cop editat el teu perfil podràs decidir quina informació és pública i quina és privada (adreça, número de telèfon,...).

Un cop triat el producte que desitjes intercanviar, passaràs a la següent pantalla on trobaràs totes les diverses opcions possibles d'intercanvi. T'indicarà la gent propera a tu que està disponible per realitzar un intercanvi, i en només clicar al seu perfil ja et proporcionarem tota la informació necessària per posar-t'hi en contacte. 

Hi ha coses que no les hem pogut acabar d'ajustar, però el nostre objectiu era fer una idea general sobre el que seria la nostre App. Està dividida per apartats, i a cada apartat es mostrarien les prendes disponibles de cadascun d'ells però això no ho podiem prototipar.


Menú principal / Cercador / Perfil


Apartat "Dresses" / "T-Shirts" / "Jeans"

Favorits / Imatge "favorita" / Localitzador




Per a fer el prototip, vam haver de quedar una tarda ja que a classe vam tenir molts problemes amb l'internet i la pàgina web que havíem escollit per a prototipar la nostre App, cosa que ens va complicar molt les coses. 

Finalment, quan vam quedar vam cercar de nou altres pàgines per prototipar, i vam trobar "Apps Builder", que és la que hem acabat utilitzant i que ens ha permès obtenir un resultat força satisfactori per nosaltres. A més, ens va permetre que, mentres s'editava la app per l'ordinador, algú altre podia anar veient com quedava i les coses que s'havien de millorar des del seu telèfon mòbil.

En resum, ens ha costat bastant realitzar aquest prototip pels impediments que sen's han presentat i la nostre inexperiència, però finalment el resultat que hem obtingut ens ha semblat força bo. 

1 comentari:

  1. Faltaria saber quan us heu trobat, com ho heu fet, enllaços que heu utilitzat,... qui us heu trobat, s'ha fet online,..?

    ResponElimina