dilluns, 15 de desembre del 2014

Prototip Don't W8

Aquest és el prototip de la nostra App de DON'T W8 que consisteix en una app que gestiona les cues dels hospitals i centres d'urgències oferint les hores de espera -

Per fer el prototip del nostre projecte hem utilitzat cartró ploma, cartolines, tisores, retoladors i cola.
Primer de tot, vam fer una base amb el cartró ploma per poder enganxar-hi a sobre quatre cartolines negres en forma de mòbil.

A dins de cada mòbil hi vam posar 2 o 3 cartolines blanques que representen la pantalla i les opcions que hi ha en la nostra App.
La forma de mirar-ho és d'esquerra a dreta començant per dalt.

Primer mòbil: només en obrir l'aplicació apareix el logo de DON'T W8, tot seguit apareix un mapa i la teva localització, en l'ultima pantalla apareix el mateix mapa amb el menú desplegat que es desplega movent el dit cap a la dreta de la pantalla.

Segon mòbil: un cop seleccionat l'hospital del qual t'agradaria conèixer la informació, hi ha a la part superior el nom de l'hospital, a sota un botó que posa especialitats i al costat una icona d'un telèfon per trucar directament a l'hospital. Un cop pressionat el botó d'especialitats es despleguen les diferents especialitats mèdiques i segueix apareixent la icona del telèfon. Quan esculls l'especialitat surt l'hora que hi ha d'espera en aquell hospital, la icona del telèfon i un botó al final de la pantalla que et diu vés-hi.

Tercer mòbil: Quan hagis seleccionat el botó VÉS-HI, et surt el mapa, a la part superior esquerra el temps d'espera que hi ha i a sota hi ha una "pestanya'' on posa la distància que hi ha des de la teva localització fins a l'hospital i les indicacions per arribar-hi.

Quart mòbil: Al menú, hi ha els telèfons d'emergència que hi ha els més importants (bombers, ambulància...), els stats que és una llista per ordre dels hospitals de menys a més cua, l'historial de cerques, la configuració, l'ajuda en cas que l'aplicació no et funcioni i un botó per sortir de l'aplicació.






1 comentari:

  1. A més de com heu prototipar convindria també posar en quins moments us heu trobat per fer-ho, a part de les hores de classe. Feu una estructura més endreçada; els criteris s'han de mantenir al llarg de tot l'escrit. A l'inici hi ha d'haver una mini explicació del projecte.

    ResponElimina