dilluns, 15 de desembre del 2014

Prototip Solar Tent


Solar Tent ens permet adquirir part de l’energia necessària per cobrir el consum  d’un habitatge de manera sostenible i conseqüentment disminuir el cost de la factura de la llum.  

Per dur a terme el prototip del nostre projecte vam optar per realitzar-lo mitjançant un programa de disseny gràfic anomenat Sketchup, que ens permet la visualització en diferents perspectives del nostre prototip. En un principi vam fer un esbós on vam  tenir en compte les mides que eren més adients per la carpa i a partir de les mides va començar a dissenyar l’estructura.

Vam començar per la base i a partir d’aquesta la carpa va anar agafant la forma que havíem pensat. Un cop l’estructura de la carpa estava construïda , vam afegir els panells solars fotovoltaics flexibles. Finalment varem simular la situació de la carpa en diferents espais.   

   

        


1 comentari:

  1. Cal explicar com funciona el prototipus. Ben explicat el projecte a l'inici. El temps que hi heu dedicat és només el de classe? Si és que no concretar dates, hores, persones,...

    ResponElimina