dimarts, 11 de novembre del 2014

Corba de valor

                  


Corba de valor i competència directa

La competència directa que tindria la nostra App seria:

· Qminder

Qminder és un aplicació gratuïta durant els primers 14 dies i que desprès costa 99$ al mes en la que t'has de registrar. Qminder consisteix en registrar-te i a partir d'estar registra't, pots demanar torn i l'App t'assigna un lloc a la cua (virtual) i t'informa del temps aproximat d'espera , i quan s'apropi el teu torn, l'App t'envia una notificació que t'avisa de que ja et toca.
http://www.qminderapp.com/



· Qmatic

És una App i una pàgina web gratuïta en la que et registres i pots demanar hora al metge sense haver de trucar ni anar allà al hospital físic a demanar hora.
En quan tens la hora, t'imprimeixes un paper amb un QR si ho has fet des d'internet o amb el propi mòbil si ho has fet amb l'App


· Sanitas

Sanitas és una mutua dedicada a la salut la qual ofereix un servei que mitjançant la pàgina web de sanitas, pots saber el temps d'espera que hi ha, però  només en tres hospitals propis de sanitas. Per tant, el seu servei és limitat.




1 comentari:

  1. Falta explicar el vostre projecte, no hi ha l'explicació de les característiques; havent vist els de la resta de companys la feina hagués pogut estar millor elaborada.

    ResponElimina