dimecres, 4 de novembre del 2015

Real funding

REALFUNDING


L’Eduard Clariana va estudiar ADE a la UPF (2007-2011). Va fer pràctiques a Deutsche Bank.


Al acabar la carrera va començar a treballar a PwC a Mardid fins al 2014 al departament de consultoria. Allà va descobrir que el que li agradava era intraemprendre, és a dir, emprendre dintre la matiexa empresa. A la seva etapa a la empresa PwC no li va agradar el fet de treballar per obtenir un reconeixement, per tenir reputació dins la empresa, ja que no li agrada la idea de la estructura jeràrquica.


Va presentar un projecte a PwC, però va quedar segon. gràcies a això va començar a emprendre.


El seu projecte és el RealFunding. El que fan és donar finançament sense interessos. En els primers mesos més de 12 organitzacions van demanar finançament, i això els va empènyer a seguir endavant. El préstec en si no te interessos, ells obtenen benefici gràcies a una comissió.


Un exemple d’una campanya és apadrinaunolivo.org. És una campanya en que es vol recuperar un olivar abandonat a Terol. Demanen 40.000€ en un plaç de 5 anys per tal del recuperar els olivers de la zona. Si la campanya és exitosa, ells s’emporten un 5% d’interessos.


El seu projecte diu que actualment no és viable perquè no han pogut atreure a els inversors necessaris per poder mantenir el projecte. Podria haver tancat la empresa degut a que no té prous inversors, però té molta fe en el seu projecte i diu que el mantindrà. De la seva inversió inicial encara no ha recuperat 10000€, però mica en mica va recuperant la inversió inicial.

El seu equip està format per 6 persones, de les quals 3 són mentors que l’han ajudat a tirar endavant el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada