divendres, 7 de febrer del 2014

Enquesta WomenSurvival



Resultats enquesta:













Aquesta enquesta ha estat diriguida a un target en concret, a dones.
Gràcies als resutats d'aquestes enquestes em pogut saber que hi ha un gran desconeixement sobre les pàgines web que proporcionen ajuda a dones que pateixen violència de gènere. Això vol dir que, amb una bona estratègia de màrqueting, la nostra empresa pot sortir beneficiada. També em vist que un 94% de les dones estaria disposada a rebre ajuda d'altres dones i professionals a la nostra pàgina web. Aquesta dada es molt significativa ja que es una de les funcions bàsiques de la nostra xarxa social. La nostra idea sobre aquest model de negoci a quedat reforçada gràcies al 100% de les persones que han posat que sí es una bona idea la creació de WomenSurvival. 
En la nostra opinió, creiem que la pregunta sobre si es coneixia algún cas de violència de gènere que no hagi estat deninciat ha sigut la més importat de tota l'enquesta. Un 44% de les enquestades sap d'algún cas de violència de gènere proper a ella que no ha estat denunciat. Per això, veiem que WomenSurvival seria una solució a aquest 44% de dones que no han trobat totes les eines per sortir endevant. 
Em vist, també, a través de l'enquesta que un KPI molt important es el de la seguretat, ja que el 100% de les enquestades el superposa davant de la facilitat per navegar en la xarxa social.
Per finalitzar, em preguntat si veien amb bons ulls la possibilitat de fer terapies en grup mitjançant Skype. La resposta a questa pregunta a estat sí amb un 80%, per tant, aquest apartat seguira en l'estructura del projecte WomenSurvival.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada