dimarts, 27 de gener del 2015

Entrevistes - My Secret Wardrobe (Validació de Mercat)



Hem realitzat 4 entrevistes en total, a dos nois i a dos noies.
Les noies, de 15 i 20 anys, eren del target que havíem definit inicialment ("noies d'entre 15 i 25 anys"). Els nois, de 20 i 22, els vam entrevistar ja que en la prova de mercat molts companys ens van recomanar que adaptéssim l'App també per a nois i volíem saber si els nois del carrer opinaven el mateix. 

Les preguntes que hem fet han estat les següents:
1. Què en penses d’una App d’intercanvi de Roba?
2. La faries servir?
3. T’agrada estèticament?
4. La trobes fàcil de fer servir?
5. Canviaries o afegiries alguna cosa? 

      Aquestes han estat les respostes:

1. A la primera pregunta, la opinió general ha estat que a tots els hi semblava una bona idea i molt útil per la situació en la que estem vivint

2. La segona pregunta, generalment han respost que sí, remarcant que satisfaria alguna necessitat que tenen. També s'ha dit que necessitarien veure que la pàgina és seria i fiable per utilitzar-la.

3. Tres persones han opinat que estèticament la App estava bé, tret del noi de 22, que ens ha aconsellat que la fem més vistosa.

4. En general, els hi ha semblat fàcil d'utilitzar.


5. Han recomanat coses que teníem pensades, i que ens han ajudat a veure que les idees que teníem eren bones i necessàries. Ens han proposat coses com afegir un xat per contactar entre usuaris, crear una pàgina web per arribar a més persones...



Com a conclusió caldria afegir que, a part de realitzar els canvis planejats, ens hauríem de plantejar adaptar la App també per a usuaris masculins ja que la resposta dels dos nois entrevistats ha estat favorable. El nostre target, per tant, es veuria modificat:

"Nois i noies d'entre 15 i 25 anys estalviadors i/o sensibilitzats pel medi ambient"









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada