dilluns, 26 de gener del 2015

Entrevistes: Fresh Car

Validació del mercat

Fresh Car -Fresh Car, és un projecte que em elaborat amb la finalitat de refrescar els cotxes que estan en plena llum solar, mentre els propietaris d’aquests estan fent la compra setmanal, estan a la platja… i així puguin entrar al seu vehicle pertinent i trobar-se’l completament fresc i no tinguin la sensació de molta calor, en accedir dins dels seus cotxes pertinents. És un producte totalment ecològic.

 Vaig realitzar una entrevista a 3 persones en les quals previament els hi vaig esplicar el funcionamnet del Fresh Car i vam tindre una conversa d’uns 20 minuts amb cada entrevistat.En la grabació següent faig 3 preguntes claus, dues de elles són la mateixa per els els 3 entrevistat però una és especifica per cadascú d’ells.

 -La primera entrevista la farem a en Llorenç Pujol el qual és un electricista i tècnic en instal.lacions de vehicles. El qual ens aportarà coneixements d’electricitat i la viabiltat del nostre projecte a l’hora de poder utilitzar la nostre placa solar per altres funcions, a part de portar energia elèctrica en el nostre ventilador del Fresh Car i màximitzar l’energia del nostre projecte.


 -La segona entrevista la farem a en Joan Perala el qual és un dissenyador i que ha treballat en el disseny i impressió de teixits i adhesius els quals porten sistemes elèctrics per després fer llum o altres utilitats.


 -La tercera entrevista la vaig realitzar a una mestressa de casa i cuinera, de 35 anys la Maria Antonia Font. Disposa de poder econòmic i amb ganes d’utilitzar energies renovables, per tant una persona que entraria dintre del nostre target.


1 comentari:

  1. Estan molt ben triades les persones. Però caldria fer unes conclusions més rellevants,

    ResponElimina