dimecres, 15 d’octubre del 2014

Elevator Pitch - EXPRESS JOB

Ariadna Rabassa, Regina Rigau, Alba Soriano


EXPRESS JOB

Avui en dia, els joves ens queixem de no tenir oportunitats de feina o de què no hi ha flexibilitat d’horaris per part d’empreses per facilitar la nostra contractació; no obstant això, ens queixem també de no poder guanyar diners tant ràpid com voldríem. D’altra banda, ens trobem amb els empresaris els quals potser necessitarien reforç durant hores o pocs dies i no tenen ningú que els hi pugui cobrir aquest tipus de necessitats. Diuen que si no pots amb l’enemic el millor que pots fer és unir-te a ell. Així doncs, si la prioritat d’algun jove (amb disponibilitat immediata) és treballar, despreocupant-se de quant podrà romandre en aquell lloc, el nostre projecte va destinat a ell. Nosaltres som l’Ariadna Rabassa, l’Alba Soriano i la Regina Rigau i el que proposem és una aplicació, anomenada Express Job, la qual pugui posar en contacte a joves amb empreses que estiguin disposades a donar treball a curt termini.
La idea és simple. Entres a l’aplicació, et crees un perfil amb les teves dades professionals i afegeixes les zones en les quals estàs disposat a treballar. Llavors, a través d’un geolocalitzador, tens accés a poder veure les ofertes de les empreses properes a la teva zona. Si estàs interessat en alguna d’elles, l’únic que falta fer és posar-te amb contacte amb l’empresa. Si encaixes al lloc de treball buscat, no hi ha cap inconvenient, i si els interesses, immediatament pots incorporar-te al teu lloc de treball (durant el temps acordat amb l’empresa).
El nostre projecte pretén solucionar la necessitat que tenen certes empreses de cobrir llocs a curt termini o rebre ajuda en moments puntuals i alhora dóna l’oportunitat a joves de poder sortir de casa i guanyar diners, ja sigui durant cinc hores, un dia o dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada