dilluns, 2 de març del 2015

Batec Mobility

El passat dijous dia 19 de febrer van venir uns socis de l’empresa Batec Mobility, la dona del fundador de Batec i un director comercial de batec que va començar com a client i va acabar treballant en aquesta empresa. Ens van explicar de què anava el seu negoci fundat el 2006.
Tot va començar quan en Pau Bach, que es va quedar tetraplègic després de tenir un accident de moto, va veure les grans dificultats en què es trobaven les persones amb la seva mateixa discapacitat.
A en Pau li agradaven molt les motos i després de l’accident ha mantingut aquesta passió des d’una forma diferent, això el va fer pensar a crear un additiu a les cadires de rodes per tal de facilitar la mobilitat a l’hora d’anar pel carrer, ja que hi ha molts esvorancs que poden fer caure amb facilitat a la gent que va en cadira de rodes i sempre depens d’algú per anar a un lloc o l’altre, també depens molt del temps, ja que si està plovent, les mans et rellisquen i el rodes també, així va crear els batecs, que es col·loquen a la part davantera i són molt fàcils de posar i treure gràcies a un petit ferro sota la cadira.

En Pau va tenir en compte que una persona tetraplègica ha de poder col·locar el batec ell sol. El batec puja la part davantera de la cadira de rodes de manera que les petites rodetes de davant, que són les que dificulten la mobilitat pels carrers, queden elevades.

Hi ha molts tipus de batecs, els elèctrics, els manuals, i els mixtos que són mig elèctrics mig manuals, també són els més cars, ja que incorporen més coses.
Per adquirir el batec s’ha d'anar a una ortopèdia i a centres específics on examinen la teva situació i t’ofereixen la millor opció i adequació del batec, ja que el batec està fet a mida per a cada persona.
Actualment, Batec Mobility ha obert mercats internacionalment i moltes persones arreu del món aprofiten el batec per millorar la mobilitat. Des de Batec reben molts feedbacks positius de gent que gràcies a Batec a millorat la seva vida o directament que ha aconseguit fer coses que mai havia pogut fer fins ara que tenen Batec, això els proporciona moltes ganes de seguir amb l’empresa endavant i escalar la a més països tot i que a poc a poc.

Batec Mobility té un fort component social, no només per proporcionar mobilitats a les persones amb discapacitats físiques sinó que també proporciona treball a aquestes persones, ja que són les que millor saben el que necessiten, i les que millor ho poden vendre, mitjançant la seva experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada