dilluns, 9 de març del 2015

Desenvolupament d'idees - Mango Smile



El passat Dilluns 2 de Març, nosaltres, la Laia Estrany i la Claudia Casas vam anar a Sant Adrià del Besós, a la Fundació Formació i Treball, per participar en el desenvolupament de les nostres idees pel projecte de Mango Smile.

La sessió va començar a les 11:30, on van reunir a totes les escoles que participen en el repte en una sala on ens van explicar què i com havíem de desenvolupar les nostres idees amb la finalitat última d’elaborar un prototip. Ens van projectar un PowerPoint (que ens van dir que enviarien a l’Estel) explicant tots els passos a seguir, mostrant-nos-ho amb exemples de l’últim repte de Mango Smile. Seguidament, els altres centres van haver de formar equips, i com que nosaltres ja el teníem, vam poder posar-nos de seguida a treballar.

Edifici de la FiT

Primer de tot havíem de esmentar les característiques de cada una de les idees que havien estat seleccionades, posant després èmfasi en els punts forts i punts febles que podrien agradar o molestar al target que havíem definit. Ens van facilitar papers, post-it’s, retoladors, etc. Allà ens van ajudar i aconsellar molt sobre quin camí seguir, i van aportar idees noves per els nostres projectes.

Desenvolupament d'idees

Al finalitzar l’activitat, ens van fer mostrar les instal·lacions i el funcionament de la Fundació Formació i Treball, i vam parlar amb varies persones a les que aquesta fundació havia ajudat a dignificar les seves vides. Moltes d’elles havien passat per problemes de drogodependències i exclusió social, i allà van trobar una oportunitat per encaminar les seves vides.


Finalment, ens vam fer una foto de grup i ens vam acomiadar de tots.


Laia Estrany i Claudia Casas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada