dilluns, 23 de març del 2015

Inversions, finançaments i vendes - Solar Tent

Aquesta activitat és clau per a qualsevol empresa que es posa en funcionament. Es tracta d’omplir aquest quadre d’excel. Gràcies a ell l’empresa pot veure els beneficis i les pèrdues que té mensualment durant els primers 3 anys. Amb aquesta eina es pot saber si una empresa necessita un préstec, el capital social necessari… El que cal omplir d’aquest quadre d’excel és l’apartat del pla de finançament, les inversions i productes i serveis, l’apartat de les vendes.









































Com a compra d’existències inicial ens faran falta 4200€ ja que compraríem 20 carpes i 30 plaques cosa que provoca un cost de 1200€ + 3000€ respectivament. Ens faran falta 986 euros de inversions materials, ja que haurem de comprar les coses bàsiques per poder treballar. En els 198 euros del mobiliari em posat les taules i cadires, calculem que amb dues taules i quatre cadires en tindríem prou ja que som 4 inicialment, trobem després, que en equips de processos informàtics ens gastaríem 696€ entre dos ordinadors i dos monitors. de finances a llarg termini ens dona un total de 850€ ja que hem de pagar 2 mesos de lloguer per adelantat.

En el segon any ja haurem cobert la major part dels costos del primer i això ens permetrà comprar una impressora.















El producte que ofereix Solar Tent és un, el qual es basa en la venta de la carpa amb panells fotovoltaics. Conseqüentment a la realització de la previsió de ventes, concloíem que mensualment tindríem la capacitat màxima de vendre 10 carpes amb un preu corresponent de 650€/ unitat. Aquests 650€ surten del costa del material (1 metre quadrat de panell fotovoltaic flexible té un cost de 100€ i cada carpa costa 60€) i també cal incloure el cost dels treballadors que fabricaran cada carpa i també cal remarcar que busquem un marge del 75%.


productes i servei.JPG

La previsió de ventes durant el primer exercici, respecte la nostre capacitat màxima és del 10%. El qual durant el segon exercici, aquest % es veu incrementat en un 10% i en el tercer exercici un 20%.
1er trim.JPG2n trim.JPG3er trim.JPG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada