diumenge, 4 de novembre del 2012

Flickr



Flickr és un lloc web destinat a organitzar i emmagatzemar fotografies digitals, que alhora funciona com una xarxa social. És un servei molt utilitzat per els usuaris de blocs com a dipòsit de foto; una de les seves funcions es que permet fer cerques d'imatges per etiquetes, per data i també per el tipus de llicència.

Les fotografies i/o imatges poden trametre's a través del correu electrònic. Una de les principals característiques es que permet als usuaris registrats triar qui vol que accedeixin a les seves fotos.
La major part d'aquests usuaris mai es converteixen en clients de pagament, i lo habitual és que tan sols un percentatge inferior al 10% de tots els usuaris es subscrigui als serveis premium de pagament. Aquest petit percentatge és el que subvenciona l'oferta gratuïta de la plataforma digital, de la que gaudeixen la resta d'usuaris. 

El terme freemium, és el concepte que defineix a grans trets, tindre les "necessitats" bàsiques totalment cobertes gratuïtament, i les "necessitats" extres ja s'hagin de pagar. 
El concepte freemium , va ser emprat per Jarid Lukin i difós per el capitalista de risc Fred Wilson en el seu bloc, i es refereix a un model de negoci, basat principalment en l'internet, el qual combina serveis bàsics gratuïts com serveis premium de pagament. 

Yahoo! va adquirir Flickr l'any 2005, des d'aquell moment és el lloc web de la plataforma Yahoo! per tal de emmagatzemar fotografies. 

L'empresa, té costos fixos i altres costos relacionats en el desenvolupament de l'empresa. I els seus costos variables estan en la funció de emmagatzemant de les fotografies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada