dimecres, 7 de novembre del 2012

PlayStation Portable™


L'empresa Sony és una de les companyies electròniques més importants del món. És actualment una corporació de caràcter mundial originària de Japó. Històricament ha estat una marca innovadora en el mercat de a creació d'estàndards per a la reproducció, gravació i emmagatzemament de dades.

Sony ja dominava el mercat amb els anteriors models PlayStation i PlayStation 2per davant d'altres videoconsoles com l'Xbox però va voler anar més enllà. Això va provocar l'aparició d'un nou hardware, la PlayStation Portable. Aquest nou concepte de videoconsola va innovar un principal aspecte, la portabilitat. Es tractava de llançar al mercat un producte que sigués còmode de transportar, de tal manera que es van dissenyar unes característiques essencials per a poder aconseguir l'objectiu. 

Es va crear el producte amb un pes d'aproximadament 260 grams, un més baix pes mai produït. També es va adaptar la mal·leabilitat de la consola per tal de que fos més còmode d'agafar pel consumidor. Aquesta característica va comportar fabricar una forma allargada del producte, diferent d'altres consoles anteriors, com la GameBoy™. També va formar gran part de l'innovació del producte el format físic dels videojocs, doncs el tamany es reduïa considerablament de manera que s'eliminava la forma de CD i neixia un nou format anomenat UMD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada