dimecres, 21 de novembre del 2012

El cas del tren


Primerament ens vam plantejar un problema que tenia com a lloc un túnel de tren. Consistia en què un revisor , una passatgera i el cap de la central intentaven buscar una solució a l'aturament del tren.

-Com a revisor teniem el personatge d'en Ricard que era una persona de 40 que en feia 5 que treballava a l'empresa. Feia cas als seus superiors però cada dia entenia més els passatgers perquè el tren no arribava mai a l'hora. Objectiu: resoldre el problema i prendre una decisió entre si esperar els autobusos o agafar una drecera cap a Molins

-Per la passatgera tenim a la Teresa que és advocada i cada dia agafa aquest tren des de fa anys i està cansada de que sempre es retardi. Té una reunió d'aquí a dues hores, si no hi va la faran fora.Els busos trigaran dues hores en arribar i farà tard. Objectiu: arribar el més aviat possible per no perdre la feina i tenir la reunió amb el client.

-El senyor Rigau és el cap de la central , el superior d'en Ricard. Té 50 anys i fa 15 que treballa a l'empresa. Quan prens una decisió no canvies d'idea, t'agrada no complicar-te massa.Objectiu: que els passatgers es quedin al tren esperant als autobusos que arribaran en un parell d'hores però potser si truques sigui en hora i mitja.

Després de repartir-nos els personatges, per parelles (un observador i un protagonista) vam preparar possibles situacions que podien succeir i com podia reaccionar el nostre personatge. Per exemple en el cas de la Teresa, vam pensar com podria reaccionar o que podia dir si li deien que el tren estaria parat tres hores més, que al final no passarien busos o que el busos no podien passar més dora. 

Finalment el que va passar és que el revisor va trucar a en Sr.Rigau per preguntar-li si els busos podien anar  és ràpid a el que aquest li va respondre amb un no rotund. Quan el revisor va parlar amb la Teresa aquesta  es queixà i li demanà que si no hi havia res més que es pogués fer ja que ella té una important reunió amb un client que no pot perdre. Arrel d’això, el revisor va tornar a trucar a en Sr.Rigau i li va preguntar si hi havia  alguna possibilitat de que es pogués emportar als passatgers per una drecera sota la seva responsabilitat  perquè poguessin agafar un altre tren. En Rigau després d’una petita xerrada acceptà, i el revisor es va emportar a tots  els passatgers del tren cap a una altra estació a peu.


Juanma , Gorka, Gerard, Carles, Dani i Marc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada