dimarts, 3 de març del 2015

Sessió Mango Smile

L’Héctor Gardó ens va vindre a l’escola a fer una classe sobre com participar al segon repte d’innovació social de Mango Smile, dirigit a idees innovadores per afavorir la mobilitat sostenible fent servir la bicicleta. 
Durant una hora l’Héctor ens va fer un taller de generació d’idees, donant-se moltes eines de creativitat per a crear idees disruptives. El que vam fer fa ser ficant-se per grups per a generar totes les idees possibles, sense pensar si podrien ser viables o no. Al fer això, cada cop sortien idees més estranyes i rebuscades, que es el que es buscava. 
Després aquestes idees s’haurien de passar a la web de Mango Smile per a la posterior selecció d’idees que fa Mango.
Aquestes idees ens varen servir per posar en pràctica alguns dels coneixements que tenim dins del món de l’emprenedoria, ja que el que es buscava era donar idees que pugessin ser innovadores en l’àmbit de les bicicletes. Un cop cada grup tenia les pertinents idees les varem exposar als altres companys i ens varem adonar que la nostre creativitat dona per molt. Varen sorgir idees des de adaptar un seient per que sigues molt més còmode anar amb bicicleta, fins a incorporar una bateria amb plaques solars per recaregar el mòbil o per fer anar la pròpia bicicleta. Com bé hem esmentat anteriorment, l’objectiu es tenir moltes idees ja que es més probable que tingui èxit 1 de 10 idees que no pas si només en surten 2 o 3. La xerrada que ens va fer l’Héctor, ens va servir per donar-nos compte de que la nostre creativitat i imaginació ens pot servir per millorar objectes, coses… de la vida quotidiana.

Pàgina web de Mango Smile: http://mango.esci.es/blog/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada