dimarts, 24 de març del 2015

Pla d'inversions: Inversions, Finançament i vendes

Fresh Car, és un projecte que em elaborat amb la finalitat de refrescar els cotxes que estan en plena llum solar, mentre els propietaris d’aquests estan fent la compra setmanal, estan a la platja… i així puguin entrar al seu vehicle pertinent i trobar-se’l completament fresc i no tinguin la sensació de molta calor, en accedir dins dels seus cotxes pertinents. És un producte totalment ecològic.

Com podeu observar en l'apartat d'inversions, farem una compra què costarà 60530 euros, que seran els materials per fer els materials. També gastarem 5600 euros en la maquinària necessària i 3.000 més en porpietats industrials, per fer la paten i 370 euros amb programes informàtics.



En l'apartat de finançament el primer any disposarem de 105.000 euros, 5.000 de capital social i la resta d'un préstec de 10.000. Durant el segon any les mateixes quantitats amb un extra de 5.000 euros en capital social i en subvencions del estat. I el tercer any un finançament de 45.000 euros, ja que l'empresa ja obtindrà millors resultats i beneficis.
En l'aspecte de vendes cada any volem augmentar el tant per cent de Fresh Car venuts. En estiu augmentarà la demanda perquè les temperatures augmentaran i a l'hivern disminuiran. Segon el nostre estudi de mercat a l'estiu del tercer any arribarem fins a un 80% de la producció màxima.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada