dilluns, 23 de març del 2015

Inversions, finançament i vendes ExpressJob



El Pla economicofinancer d'ExpressJob no té un balanç gaire extens ja que el producte al ser una aplicació redueix molt el balanç.
En primer lloc trobem que no tenim inversions intangibles, ja que el programari que utilizarem anirà a càrrec d'un professional extern a l'empresa.
Les inversions materials estan formades per 3 ordinadors portàtils MacBook Air 13". 
El preu de cada ordinador és de 999€. Per tant els tres ordinadors cedits a l'empresa prenen un valor de 2997€. 
Durant el segon i el tercer exercici els elements del balanç no varien excepte el valor dels ordinadors, ja que a causa de l'amortització d'aquests el preu disminueix.
Valor dels ordinadors al segon exercici: 2697€
Valor dels ordinadors al tercer exercici: 2397€





El finançament que necessitarem no és gaire elevat.
El capital social que necessitem per crear l'empresa és de 3005,06€ ja que volem consitituir una Societat Limitada i aquest és el capital necessari.
Per finalitzar els recursos propis cal tenir en compte les aportacions dels socis que en el nostre cas consten de 2997€, que fan referència als ordinadors aportats.


Els productes que ofereix ExpressJob són 2:
  1. Possibilitat per part de les empreses d'aconseguir contractes gràcies a la nostra App. Hem valoritzat el  nombre d'empreses que farien ús del nostre producte amb un total de 120 empreses anuals. La quota mensual seria de 100€ i per tant al final de l'any aconseguiriem uns beneficis de 12000€ per part d'aquest producte.
  2. Possibilitat de posar Anuncis Publicitaris a l'aplicació. Creiem que el nombre idoni d'anuncis per la nostra aplicació serien 120 de forma anual. El preu per cada anunci seria de 3€ la qual cosa fa que a final d'any aconseguim 360€ de benefici per part d'aquest producte.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada